3ο ENDURO FESTIVAL ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΙΣ 29-11-2015

Η ΜΟτοσυκλετιστικη ΛΕσχη ΜΕγαρων(ΜΟ.ΛΕ.Μ) entouring moto club σας καλούν στο 3ο ENDURO FESTIVAL ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΙΣ 29-11-2015 να κάνετε μια διαδρομή που θα εύχεστε να μην τελειώσει ποτέ.

3ο-ENDURO-FESTIVAL-2015

Σημειο εκκινησης:AQUA MARE (BEACH BAR -CAFE)
ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΓΑΡΩΝ /ΒΑΡΕΑ (Ο χώρος είναι στην αερογέφυρα Πάχης ,στρίβουμε αριστερά με κατευθυνση προς Πάχη και στην πύλη του ελικοδρομίου στρίβουμε δεξιά προς τον χώρο εκκίνησης του event).
Ωρα εκκινησης απο 09:00 πμ.
τηλ επικοινωνιας 6936951802 (ΝΑΘΑΝΑΗΛ)

Στο χώρο θα υπάρχουν τέντες με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου,όπως KTM, HONDA, GAS-GAS, TM, BETA.Επίσης θα λειτουργεί bazaar με διάφορα αξεσουάρ και εξοπλίσμό αναβάτη.
1ο)
Κανονισμος διαδρομης enduro festival
τηλ οργανωσης
1ο 6936951802 Ναθαναηλ
2ο 6973209666 χρηστος
3ο 6974606334 Παναγιωτης

2ο)
Δηλωση συμμετοχης:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο σημείο εκκίνησης και οχι ηλεκτρονικά.Η γραμματεία θα δέχεται τις δηλώσεις στον χώρο οργάνωσης απο τις 08:30 πμ.

3ο)Κόστος συμμετοχής:
Η συμμετοχή ανέρχεται στα 15€ με αναμνηστικό συμμετοχής και αυτοκόλλητο διακριτικό συμμετοχής του ENDURO FESTIVAL.

4o)Διαδρομή:
Η διαδρομή είναι περίπου 90 χλμ με εναλλαγές τερεν σε νέα μονοπάτια τα οποία πραγματικά θα μείνουν αξέχαστα στον αναβάτη.

5ο)Σήμανση:
Η σήμανση είναι με ευδιάκριτα σήματα ENDURO σήμανσης και κορδέλα ασπρου-κόκκινου χρώματος UFO και KTM κορδέλες.Στη διαδρομή θα υπάρχουν Σ.Ε.Δ,πόρτες και σημεία διαφυγής,επιστροφής προς τον χώρο οργάνωσης.Επίσης θα υπάρχει στην μεση της διαρδομής σημείο ανεφοδιασμού.

6ο)Τα απαραίτητα:
Τα απαραίτητα είναι πλήρης εξοπλισμός αναβάτη(εξοπλισμός ENDURO) και καλοσυντηρημένη μοτοσυκλέτα για την ασφαλή διαδρομή του αναβάτη, δοχεία βενζίνης για την κάλυψη των χιλιομέτρων της διαδρομής,επίσης οι μοτοσυκλέτες οι οποίες θεωρούν οι αναβάτες οτι θέλουν σε λιγότερο απο το μισό της διαδρομής ανεφοδιασμό θα υπάρχει ο πρώτος ανεφοδιασμός στα 30 χλμ.

7ο) Και φέτος θα επαναλάβουμε τα παιχνίδια μας.
Συμμετοχή σε παιχνίδια της οργάνωσης:
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα 2 μας παιχνίδια/διαγωνισμούς καλύτερου βιντεο και καλύτερης φωτογραφίας θα το δηλώσουν στη γραμματεία και θα πάρουν το ενημερωτικό έντυπο.Ο νικητής θα λάβει έπαθλο έκπληξη!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!

Σχετικά Άρθρα