3 θέσεις Τιμωρία για τον Marquez στο Τέξας

Ο Marquez παίρνει ποινή τριών θέσεων για το συμβάν με τον Vinales!!!

Ο Marc Marquez θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής στο Austin από την τέταρτη θέση στο grid, αφού τιμωρήθηκε για το περιστατικό με τον Maverick Vinales στις χρονομετρημένες δοκιμές.

Το περιστατικό με τον αναβάτη της Honda τέθηκε υπό διερεύνηση μετά το τέλος των χρονομετρημένων, αφού παρεμπόδισε τον Vinales στο 15ο γύρο, ενώ ο αναβάτης της Yamaha ήταν σε ένα γύρο για καλύτερο χρόνο.

Και ενω η 46η pole του Marquez θα καταγραφεί κανονικά στα βιβλία, οι αγωνοδίκες επέλεξαν να τον υποβιβάσουν στην τέταρτη θέση στο grid.

Αυτό τοποθετεί τον Vinales στην πρώτη θέση για πρώτη φορά μετά τον αγώνα πέρσι στην Aragon, μπροστά από τον Andrea Iannone και τον Johann Zarco.

Ο αναβάτης της KTM Pol Espargaro επίσης πήρε ποινή τριών-θέση για το “μπλοκάρισμα” του οδηγού της Marc VDS Honda, Thomas Luthi στο Q1, και πέφτει από 12ος στην 15η θέση στη  σχάρα εκκίνησης! Η τιμωρία και των δυο ήταν λόγο αργής οδήγησης πάνω στην αγωνιστική γραμμή!

ΥΓ

Η ισοπέδωση του θεάματος στα MotoGP άρχισε στο όνομα της “ασφάλειας” και ελέω των υπευθύνων και των ισχυρών!

Ετοιμαστείτε να δείτε ζώνες όπου θα απαγορεύεται η προσπέραση, ζώνες που θα επιτρέπεται, φλασάκια στις μοτοσυκλέτες, κόρνες, καθρέπτες κλπ καλούδια για να μην φοβούνται οι οδηγοί να κάνουν αγώνες.

Επίσης καλό είναι να υπάρχουν και φίλτρα χρόνου, όπως υπάρχει φίλτρο χρόνου όταν είσαι αργός δεν μπορείς να αγωνιστείς να υπάρχει και φίλτρο χρόνου αν είσαι πολύ γρήγορος να θεώρησε επικίνδυνος και να αποκλείεσαι, στο όνομα της “ασφάλειας” και αυτό.

Όπως έχουμε ξαναγράψει η ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα πως στο όνομα της ασφάλειας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα, και εν προκειμένω στο MotoGP ξεκίνησε το έγκλημα.

Άντε και στα χειρότερα που έρχονται γιατί η κατρακύλα δεν έχει όρια.

Το περιστατικό μπορείτε να το δείτε σε βίντεο παρακάτω ή από το site του Motogp.com όπου είναι free εδώ >>>

Σχετικά Άρθρα