3 Νέοι Έλληνες οδηγοί – Περιστεράς – Παντελεάκης – Φουρθιώτης – αγωνίζονται στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουλίου

Τρεις νέοι Έλληνες οδηγοί αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουλίου στις Ευρωπαϊκές πίστες σε δυο πολύ δυνατά πρωταθλήματα!

Ο Γιάννης αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα ταχύτητας στην κατηγορία που διεξάγεται στην πίστα του Misano σαν έκτακτη συμμετοχή!

O συμμετέχει στο Ιταλικό πρωτάθλημα ταχύτητας CIV στην κατηγορία , με την και για αυτόν είναι ο 2ος αγώνας της σεζόν που γίνεται στην πίστα του Misano! Στον πρώτο αγώνα ο Βασίλης Παντελεάκης στο Mugello ήταν 5ος και 9ος και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας! (Δείτε σχετικό ρεπορτάζ >>)

Ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης συμμετέχει στο Ισπανικό πρωτάθλημα ταχύτητας  και αγωνίζεται στην κατηγορία με τα χρώματα της . Για το νεαρό Έλληνα οδηγό θα είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν στην πίστα Circuito De Navarra στην Ισπανία.

Η σκέψη όλων των Ελλήνων φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι στο πλευρό τους και τους εύχεται να έχουν κάλους και νικηφόρους αγώνες.

Μείνετε συντονισμένοι για την άμεση ενημέρωση για τους τρεις νέους Έλληνες οδηγούς!

Related Posts