2ος ο Μπάμπης Θεοδωρόπουλος στον 4ο αγώνα του Παν. Πρωτ. Ταχύτητας στα Μέγαρα

Ο Μπάμπης Θεοδωρόπουλος συμμετείχε στον 4ο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στην κατηγορία OPEN στην πίστα των Μεγάρων.


Για τον Μπάμπη Θεοδωρόπουλο αυτός ήταν μόλις ο 5ος αγώνας που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, ξεκινώντας την αγωνιστική του δραστηριότητα με τον τελευταίο αγώνα του ΠΠΤ 2016 στα Μέγαρα. Είχε επίσης δυο συμμετοχές το 2017 και μια συμμετοχή το 2018.


Στον 4ο του αγώνα της σεζόν ο Μπάμπης Θεοδωρόπουλος, με χρόνο 1.02.465 που έκανε στα χρονομετρημένα του Σαββάτου, του έδωσε την 4η θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Στον αγώνα της Κυριακής, Μπάμπης Θεοδωρόπουλος κάνοντας μια καλή εκκίνηση βρέθηκε γρήγορα να παλεύει για την πρώτη θέση, πράγμα που κατάφερε αφού προσπέρασε τους τρεις οδηγούς που ήταν μπροστά του και να φτάσει στην πρώτη θέση, στο 4ο γύρο, όπου έκανε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, και να οδηγήσει τον αγώνα για μεγάλο μέρος του αγώνα των 22 γύρων!


Από το μισό του αγώνα και μετά ο Θεοδωρόπουλος έδωσε μια θεαματική μάχη, με τον Στέφανο Δέσκα, προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα!
Τελικά ο Μπάμπης Θεοδωρόπουλος τερμάτισε στην δεύτερη θέση με διαφορά μόλις 00.474s από τον πρώτο!


Βελτιώνοντας την απόδοση του, κατά την διάρκεια του αγώνα ο Θεοδωρόπουλος, σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα στην κατηγόρια, με χρόνο 1:01.358 στον 4ο γύρο του αγώνα!


Οι χορηγοί του Μπάμπη Θεοδωρόπουλου είναι: Apollo rent a car- Logothetis motojet – Michelin well city

Φωτογραφίες – Video © IGF Productions