2ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ«SUPER MOTO 2020» ΜΕΓΑΡΑ, 24-25 Οκτωβρίου 2020

Η ΛΕ.Μ.Μ. και η ΑΡΤΕΜΙΣ  διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Κυπέλλου SUPERMOTΟ που θα διεξαχθεί στις 24- Οκτωβρίου στην Πίστα Ταχύτητας Μεγάρων

ΑΦΙΣΑΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ«SUPER MOTO 2020» ΜΕΓΑΡΑ, 24- 2020

 

Η ΛΕ.Μ.Μ. και η ΑΡΤΕΜΙΣ μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ  διοργανώνει τον 2ο Αγώνα Κυπέλλου SUPERMOTΟ που θα διεξαχθεί στις 24-25 Οκτωβρίου 2020 στην Πίστα Ταχύτητας Μεγάρων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με:
•    Τον αθλητικό νόμο 2725/99
•    Τον γενικό και τεχνικό κανονισμό .
•    Την προκήρυξη του Κυπέλλου SUPERMOTO 2020.
•    Τις διατάξεις του παρόντος ειδικού κανονισμού.
•    Τα δελτία πληροφοριών που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

 

1.ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος :  Ζουλινάκης Χριστόφορος

Μέλος :  Τουμπανιάρης Σάκης

Μέλος :  Χατζής Χρήστος

 

ΣΤΕΛΕΧΗ:

Πρόεδρος αγων/κών:

Αγωνοδίκης:  Δάφνη Κατερίνα

Αγωνοδίκης:  Λαφογιάννης Νίκος

Αλυτάρχης:  Σιδέρης Παναγιώτης

Γραμματέας:  Προβίδα Παρασκευή

Τεχνικός έφορος:  Σωτηρίου Απόστολος

Έφορος αποτελεσμάτων:  SPORTSTIMING

 

2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
O αγώνας θα διεξαχθεί μαζί με τον 4ο Αγώνα του ΠΠΤ 2020 σε κλειστή ασφάλτινη διαδρομή χωρίς χωμάτινα τμήματα ή φυσικά – τεχνητά εμπόδια(άλματα).

3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Οι μοτοσικλέτες που θα γίνουν δεκτές στους αγώνες χωρίζονται σε 3 κατηγορίες, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη του Κυπέλλου SUPERMOTO 2020 :

Ø  Κύπελλο κατηγορίας  OPEN – Δεκτοί αθλητές 16 ετών κι άνω. Μοτοσυκλέτες με κυβισμό 201 – 500 κ.ε (2Τ) ή με κυβισμό 201 – 650 κ.ε. (4Τ). Φόντα και αριθμοί συμμετοχής ελεύθερα. Μετατροπές μοτοσυκλετών ελεύθερες αλλά σύμφωνα με τον Τ.Κ. και την προκήρυξη.

Ø  Κύπελλο κατηγορίας ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ – Δεκτοί αθλητές 16 ετών κι άνω. Μοτοσυκλέτες με κυβισμό 201 – 500 κ.ε (2Τ) ή με κυβισμό 201 – 650 κ.ε. (4Τ). Λευκά φόντα και μαύροι αριθμοί συμμετοχής. Μετατροπές μοτοσυκλετών ελεύθερες αλλά σύμφωνα με τον Τ.Κ και την προκήρυξη.

Ø  Κύπελλο κατηγορίας NORMAL – Δεκτοί αθλητές 15 ετών κι άνω.  Μοτοσυκλέτες με κυβισμό 201 – 500 κ.ε (2Τ) ή με κυβισμό 201 – 710 κ.ε. (4Τ). Κόκκινα φόντα και λευκοί αριθμοί συμμετοχής.   Η κατηγορία θα διεξάγεται ταυτόχρονα με την κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, με ξεχωριστή βαθμολογία και ξεχωριστές απονομές ανά αγώνα. Επίσης θα συμμετέχει βαθμολογικά και θα κατατάσσεται και στην κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ .

 

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της ΑΜΟΤΟΕ σε ισχύ για το έτος 2020 και να είναι άνω των 15 ετώνΤο παράβολο συμμετοχής και για τις 3 κατηγορίες ορίζεται στα 100,00 €. Η δήλωση συμμετοχών γίνεται μόνο μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.,(www.amotoe.gr) και μόνο μέσω των Αθλητικού Σωματείου στο οποίο είναι εγγεγραμμένος ο αθλητής, εμπρόθεσμα μέχρι την Πέμπτη 22/10 και ώρα 23:59 και εκπρόθεσμα μέχρι την Παρασκευή 23/10  και ωρα 23:59. Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές επιβαρύνονται με 20,00€. ΠΡΟΣΟΧΗ, κάθε αθλητής, κατά τον  έλεγχο εξακρίβωσης,  θα πρέπει να προσκομίσει την ατομική του  κάρτα υγείας. Χωρίς αυτή, δεν δύναται να εκκινήσει, ακόμη κι αν είναι δηλωμένος στο σύστημα.

 

5. ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Όλοι οι αναβάτες υποχρεούνται να φορούν κατά τη διάρκεια του αγώνα και των δοκιμών, δερμάτινη φόρμα ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, κράνος, μπότες και γάντια για χρήση σε αγώνες MOTOCROSS ή ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

 

6. ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

•              Η κατηγορία RACING έχει χρώμα φόντου κόκκινο και λευκά γράμματα.

•              Η κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ έχει χρώμα φόντου λευκό και μαύρα γράμματα.

7. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Θα γίνει στο χώρο της πίστας το Σαββάτο 24 Οκτωβρίου από 07:30 έως 08:30. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι αγωνιζόμενοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να παρουσιαστούν στον τεχνικό έλεγχο με τη φόρμα, το κράνος, τις μπότες και το .

 

8. ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή είναι κλειστή κυκλική ασφάλτινη χωρίς χωμάτινα τμήματα με φυσικά ή τεχνητά εμπόδια(άλματα). Το  συνολικό μήκος της είναι 1300 μέτρα. Η χωρητικότητα της διαδρομής ορίζεται σε 35 μοτοσυκλέτες.

 

9. ΔΟΚΙΜΕΣ
Οι ελεύθερες δοκιμές θα ξεκινήσουν το Σαββάτο 24 Οκτωβρίου στις 09:40. Η συμμετοχή στις ελεύθερες δοκιμές είναι προαιρετική.
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όσοι έχουν πραγματοποιήσει 3 χρονομετρημένους γύρους.

 

10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Η εκκίνηση θα είναι τύπου ταχύτητας και η διάταξη στη θα είναι ανά τριάδες. Ο αγώνας θα αποτελείται από 2 σκέλη 18 γύρων το καθένα.
Σε περίπτωση βρόχινου αγώνα οι θα μειωθούν κατά 2.

 

11.ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Μετά το τέλος του αγώνα κάθε κατηγορίας οι 3 πρώτες μοτοσυκλέτες καθώς και μία που θα επιλέγεται από τον Αλυτάρχη θα κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (park ferme) για 15 λεπτά από την ώρα τερματισμού της πρώτης μοτοσυκλέτας.

 

12. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα. Δεν γίνεται δεκτή ένσταση εναντίον διαπίστωσης γεγονότος που δηλώνεται από τον αλυτάρχη, τους εφόρους εκκίνησης και τερματισμού ή από οποιονδήποτε άλλο έχει ορισθεί από την οργάνωση για την διαπίστωση αυτού του γεγονότος. Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το παράβολο συμμετοχής.

 

13.ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΑΠΟΝΟΜΗ

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ΔΕΝ θα υπάρχει τελετή απονομής. Κάθε νικητής θα παραλάβει μόνος το έπαθλό του χωρίς να έρθει σε επαφή με άλλο άτομο.

Για κάθε αγώνα απονέμονται:

Στους 1ους, 2ους, 3ους όλων των κατηγοριών , ΚΥΠΕΛΛΟ στους 4ους – 5ους – 6ους όλων των κατηγοριών, ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Σε περίπτωση ισοβαθμίας προσμετρά το καλύτερο αποτέλεσμα, αν η ισοβαθμία συνεχίζεται προσμετρά το αποτέλεσμα του 2ου σκέλους.

 

14.Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Οι συμμετέχοντες αθλητές υποχρεούνται να έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα ιατρικά έντυπα και να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας αλλά και της οδηγίες της Γ.Γ.Α. τα οποία είναι αναρτημένα στις αντίστοιχες ιστοσελίδες. Οι συνοδοί, μηχανικοί και τεχνικό προσωπικό θα συμπληρώσουν τα απαραίτητα έντυπα κατά την είσοδο τους στον αθλητικό χώρο

ΑΜΟΤΟΕ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2020:

http://www.amotoe.gr/index.php?option=com_content&;view=article&id=1808%3A—–2020&catid=1%3Alatest-news&Itemid=225&fbclid=IwAR2wQloGmve_WSwNyrAJRHvByLFcNy_obupmHpxIsCd46Ubbqzj0W6DcPOs

Γ.Γ.Α. Αγωνιστικά Πρωτόκολλα αθλημάτων

https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Γ.Γ.Α. έντυπα – φόρμες προς συμπλήρωση

https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Related Posts