2η Αναβολή Αγώνα Scramble Νοτίου Ελλάδος στο Λουτράκι

Για 2η φορά αναβάλλεται ο αγώνας Scramble για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 15η Απριλίου 2018 μετά από την 1η αναβολή, από το Αθλητικό  Σωματείο ΜΟ.Λ.Π. (1η ΑΝΑΒΟΛΗ)

Αυτό δεν είναι επίσημη ανακοίνωση της ΑΜΟΤΟΕ άλλα πληροφόρηση από το Facebook, από ανάρτηση που έκανε ο κ. Φωτάγγελος Μουρίκης στις 5/4/2018, ενώ στο site της ΑΜΟΤΟΕ δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.

Να επισημάνουμε εδώ πως επίσημη ενημέρωση δεν γίνεται με μία απλή ανάρτηση στο Facebook ενώ η ΑΜΟΤΟΕ δεν βγάζει ανακοίνωση ούτε το κάθε αρμόδιο σωματείο δεν στέλνει ένα επίσημο Δελτίο Τύπου, όπως οφείλουν.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση σχετικά με την 2η αναβολή του αγώνα

Αναβολή Αγώνα Scramble
Το Αθλητικό σωματείο ΜΟ.Λ.Π δυστυχώς αναβάλει τον προγραμματισμένο Αγώνα Scramble στις 15/04 λόγω μη έγκαιρης άδειας(έγκριση) από το Δασαρχείο. Λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτή την έκβαση και ζητούμε συγγνώμη σε όλους τους αθλητές, την ομοσπονδία και τα αθλητικά σωματεία. Πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε την όποια γραφειοκρατία ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την άδεια τέλεσης αγώνα για τη διοργάνωσή του για τις 29/04.

 

Σχετικά Άρθρα