ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ – 23η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών 28-29-30/8/2020 στο δασάκι Κουτσουρά Ιεραπέτρας

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η 23η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιεραπέτρας ΛΕ.ΜΟ.Ι. και η οργανωτική επιτροπή της Εικοστής Τρίτης Παγκρήτιας Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την κατάσταση που διαμορφώνεται στην χώρα αποφάσισαν με αίσθημα ευθύνης να αναβάλλουν την Παγκρήτια συνάντηση Μοτοσυκλετιστών για του χρόνου.

Κύριο μέλημα μας η ασφάλεια όλων και η προστασία της δημόσιας υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που αγκάλιασαν την εκδήλωση, όλους αυτούς που δούλεψαν σκληρά και ανιδιοτελώς για ακόμα μια φορά και ζητάμε συγγνώμη από όλους εσάς που σας χαλάσαμε τα σχέδια σας χωρίς όμως να είναι δικό μας το φταίξιμο.

Θα τα πούμε από κοντά το επόμενο καλοκαίρι

Η 23η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-29-30/8/2020 στο δασάκι του Κουτσουρά στον Κουτσουρά Ιεραπέτρας .

Την διοργάνωση έχει αναλάβει φέτος η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιεραπέτρας

Οι συμμετοχές από κάθε σημείο της Ελλάδας, αυξάνονται σταθερά κάθε χρόνο θα βρεθούμε για να μιλήσουμε, να διασκεδάσουμε, να οδηγήσουμε τις «καλές μας» παρέα και να θυμηθούμε όσους δεν είναι μαζί μας για διάφορους λόγους.

Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό, σύσσωμος ο κόσμος της Μοτοσυκλέτας στην Κρήτη, θα δώσει το παρόν στην 23η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών.

Πέρα απ’ ότι ισχύει για κάθε εκδήλωση τέτοιου είδους, δηλαδή την γνωριμία με τον οργανωμένο Μοτοσικλετισμό , την γαλούχηση των νέων με τις αρχές του συνειδητοποιημένου μοτοσικλετιστή  και την πλήρη αφομοίωση των κανόνων προστασίας , την διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ο σκοπός της 23ης Π.Σ.Μ είναι ιερός ακόμα μια φορά και φέτος αποφασίσαμε εκμεταλλευόμενοι τον  χαρακτήρα της 23ης Π.Σ.Μ,  να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο (τον εκτός μοτοσικλέτας) τις ανθρώπινες διαστάσεις των σωματείων μας και του μοτοσικλετισμού εν γένει. Σε μια δύσκολη οικονομικά και ηθικά περίοδο, επιλέγουμε να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας  που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απ’ τους περισσότερους εξ ημών.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στο «Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και φίλων Ιεράπετρας Γεώργιος Σουργιαδάκης »

Σας περιμένουμε όλους στην μεγαλύτερη γιορτή για την Μοτοσυκλέτα που γίνεται στην Κρήτη.

Related Posts