20 April 2024
Euro Motors

2021: Euro Motors και Factory customized motorcycles

H Euro Motors έχοντας μία παρουσία 25+ ετών στο χώρο του δικύκλου και στενή συνεργασία με καταξιωμένους κατασκευαστές μοτοσικλετών σε Ευρώπη και Ασία, παρουσίασε στην Ελλάδα (και όχι μόνο) μία μοναδική σειρά factory customised μοντέλων.

Το 2016 η Euro Motors έρχεται σε συμφωνία με το πλέον πρωτοποριακό εργοστάσιο της Κίνας για την παραγωγή της πρώτης σειράς μοτοσικλετών αυτού του στυλ, με το ελληνικότατο όνομα Athensville [πόλη των Αθηνών], και λανσάρει τη συγκεκριμένη κατηγορία στη χώρα μας με το σλόγκαν: «το στυλ δεν είναι θέμα κυβικών».

Το 2018 η Euro Motors προχώρησε στην παραγωγή του μοναδικού Athensville Scrambler 125, μιας μοτοσικλέτας που μόνο θαυμασμό προκαλεί, αφού είναι πραγματικά ένα factory customised μοντέλο, όπως πολλοί από εμάς θα το είχαν φανταστεί ή ονειρευτεί.

Επίσης από το 2019 η Euro Motors ξεκίνησε την αντιπροσώπευση της Πολωνικής ROMET [www.romet.euromotors.gr], διαθέτοντας έτσι factory customised μοτοσικλέτα ακόμη και στα 50 κ.εκ.

Την επόμενη χρονιά, 2020, προχώρησε στην εισαγωγή των Τσέχικης κατασκευής Jawa [www.jawa.euromotors.gr], ανεβάζοντας τη γκάμα της σε κυβικά [400 κ.εκ.] με την άφιξη στην Ελλάδα 3 μοντέλων της σειράς JAWA 400 OHC.

Το μέλλον

Το 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην ΕΕ τα μοντέλα της Jawa που κατασκευάζονται στην Ινδία και αποτελούν την ελίτ αυτής της κατηγορίας που προσδιορίσαμε σαν μοτοσικλέτες “βελτιωμένες” από το εργοστάσιο. Ήδη το πρώτο από αυτά το JAWA 300CL εισάγεται και στην Ελλάδα κατόπιν παραγγελίας προς το παρόν.

Στο τέλος του 2021 θα εμφανιστεί στην Ευρώπη και θα εισαχθεί και στην Ελλάδα το μοναδικό Changjiang 650, οπότε η γραμμή των factory customised μοτοσυκλετών της Euro Motors θα έχει ολοκληρωθεί και θα είναι αυτή που παρουσιάζεται παρακάτω.

Είναι κλασσικές γι’ αυτό ταιριάζουν παντού.

Είναι ρετρό γι’ αυτό δεν βρίσκονται ποτέ εκτός τόπου και χρόνου.

Είναι μοναδικές και τις βρίσκεις στη Euro Motors. [www.euromotors.gr].

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events