28 March 2024
Suzuki

2017 Hayabusa: σχέδια της Suzuki δείχνουν ενα ριζοσπαστικό νέο πλαίσιο μείωσης βάρους

Το επόμενης γενιάς Hayabusa σχεδιάζει η Suzuki για το ισχυρότερο και ένα από τα δημοφιλεστέρα μοντέλα της.

New-Hayabusa-01Πρόκειται για ένα τεράστιο πρόγραμμα μείωσης βάρους για να καταστήσει ακόμη πιο γρήγορο από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί και σύμφωνα με  αυτά τα σχέδια ευρεσιτεχνίας, δείχνει μια ριζοσπαστική νέα σχεδίαση πλαισίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού περιοδικού Morebikes, η Suzuki θα καταθέσει τα σχέδια που δείχνουν το νέο πλαίσιο για την εμβληματική Speedster σε τρεις διακριτές ενότητες. Έχουμε τα τρία σχέδια για το πλαίσιο εδώ.

Σε αυτή την πρώτη εικόνα, παραπάνω, μπορείτε να δείτε την πλευρά του νέου πλαισίου τυλιγμένο γύρω από τον κινητήρα. Τα βασικά στοιχεία στο πλαίσιο επισημαίνονται με το 3,4 και 5.

Το κομμάτι 3, είναι το εμπρός τμήμα του πλαισίου, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και θα έχει ενισχυτικά νεύρα στο εσωτερικό του, και θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη ακαμψία

New-Hayabusa-02Το τμήμα που ονομάζεται αριθμός 4 είναι ένα υπέρ-ισχυρό τμήμα του πλαισίου που στηρίζει τον κινητήρα και δίνει στο πλαίσιο μεγάλη αντοχής και το μεγαλύτερο μέρος της ακαμψίας του. Αυτό θα είναι κατασκευασμένο από ένα μασίφ χυτευτό αλουμίνιο και θα δρα με παρόμοιο τρόπο όπως το σωληνωτό,  και θα έχει την ιδιότητα να απορροφά τις κάθε είδους ελαστικότητας που μπορούν να προκύψουν από το μπροστινό και πίσω τμήματα του πλαισίου που μεταφέρεται κατά μήκος ολόκληρου του σκελετού.

Ο Αριθμός 5 είναι το οπίσθιο τμήμα του πλαισίου που θα μπαίνει στο κομμάτι  4  αποτελεσματικά και θα είναι το ίδιο ελαφρύ όπως το εμπρός μέρος.

New-Hayabusa-03Όλος ο σχεδιασμός έχει φέρει μείωση βάρους περισσότερο από ότι είχε αρχικά σχεδιαστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μένει πλέον να το δούμε και επίσημα από την Suzukiπερισσότερα τεχνικά στοιχεία!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events