Ο Σάκης Συνιώρης παίρνει την νίκη του 1ου  αγώνα στα SUPERBIKE στα Μέγαρα

Ο Σάκης Συνιώρης παίρνει την πρώτη νίκη της σεζόν, σε έναν συναρπαστικό αγώνα στα Μέγαρα, στον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δυνατό ξεκίνημα για την μεγάλη κατηγορία όπου μετά τον πρώτο γύρο πρώτος ήταν ο Χάρης Παρασκευόπουλος , με  δεύτερο τον Σάκη Συνιώρη και τρίτο τον Λευτέρη Πίππο. Γρήγορα ο Πίππος πέρασε στην δεύτερη θέση προσπερνόντας τον Συνιωρη στην Κ6, αφού είχε προηγηθεί άλλη μια απόπειρα να περάσει στην Κ1. Στην συνέχεια ο Πίππος μετά από λίγους γύρους έφτασε τον Παρασκευόπουλο και άρχισε να πιέζει για να περάσει, και σε μια προσπάθεια του να περάσει  πρώτος στην Κ1 έχασε τα φρένα με αποτέλεσμα να πέσει , ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί, αφού συνέχισε τον αγώνα, μένοντας όμως σχεδόν ένα γύρο πίσω, και να τερματίζει τελικά στην 6η θέση.

WordPress Gallery Extra

Έτσι πέρασε μπροστά ο Παρασκευόπουλος με τον Συνιώρη να τον ακολουθεί και τον Μαρκεσίνη στην τρίτη θέση.

Ο Συνιώρης έμεινε κοντά στον Παρασκευόπουλο και γρήγορα κατάφερε και πέρασε μπροστά στην εσωτερική της Κ9 (πλατεία).

Κοντά του ήταν ο Γιώργος Μαρκεσίνης διεκδικώντας και αυτός την πρώτη θέση. σχεδόν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Συνιώρης άντεξε στις επιθέσεις του Παρασκευόπουλου μέχρι   και  την γραμμή του τερματισμού και πήρε μια συναρπαστική νίκη, πάνω στην γραμμή τερματισμού!

Στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα τερμάτισαν οι Φώτης Τσαλίκης και Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος όπου έκαναν έναν μοναχικό αγώνα.

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Σωτήρης Μπεγνής όπου και αυτός έκανε μοναχικό αγώνα, ενώ ο Κώστας Φωτιάδης και ο Γιώργος Καρυωτούδης τερμάτισαν στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ >>> SBRACE

Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομερές ρεπορτάζ και φωτογραφίες

 

Σχετικά Άρθρα