1ος Αγώνας Κυπέλλου«SUPERMOTO 2018» και 4ος Πανευρωπαϊκού Supermoto S1 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Φωτογραφίες

Με τον ήλιο και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν ψηλά στη πίστα Drive Park στη Θεσσαλονίκη, έγινε ο 4ος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος S1 Supermoto, αλλά και ο 1ος Αγώνας Κυπέλλου SUPERMOTΟ 2018.

Η ελληνική οργάνωση προετοίμασε την πίστα στο καλύτερο δυνατό και με τους θεατές ήδη από νωρίς στην πίστα, η Θεσσαλονίκη ήταν έτοιμη για την αγωνιστική δράση.

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα S1 Supermoto, είχαμε νικητή τον Thomas Chareyre στην μεγάλη κατηγορία S1, με την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην Πολωνία, ο αναβάτης της TM Factory Racing, ήταν στην κορυφή και κέρδισε και τα δυο σκέλη και τη  κατηγορία S1.

Στην κατηγορία S1 Lites η νίκη πήγε στον αναβάτη της Phoenix Racing, Nicolas Cousin.

Στην κατηγορία S3 νικητής ήταν ο Michael Ivanov με νίκη και στα δυο σκέλη.

Στην κατηγορία Junior ο Τσέχος Jan Ulman πήρε την νίκη της κατηγορίας με δυο νίκες στα σκέλη.

Για το 1ο Αγώνα Κυπέλλου SUPERMOTΟ 2018 είχαμε 6 συμμετοχές. Οι έλληνες οδηγοί έκαναν αγωνα μαζί με την S3 σε μια κατηγορία S3 – OPEN.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε ακριβώς άκρη το πόσες διαφορετικές κατηγορίες έτρεξαν μαζί, μιας και σε αυτή την κατηγορία βλέπουμε διάφορες εθνικότητες, τέλος πάντων εμείς εδώ θα ασχοληθούμε με του 6 Έλληνες οδηγούς

Πρώτος Έλληνας στον πρώτο σκέλος ήταν ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΝΟΣ, δεύτερος ο ΤΖΟΥΦΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, τρίτος ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΤΣΟΥΔΗΣ, 4ος ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, 5ος ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ και 6ος ο ΣΟΦΤΑ-ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ.

Στο δεύτερο σκέλος νικητής ήταν και πάλι ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΝΟΣ, δεύτερος ο ΤΖΟΥΦΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, τρίτος ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, 4ος ο ΣΟΦΤΑ-ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ, 5ος ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΤΣΟΥΔΗΣ και 6ος ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ.

Συνολικά λοιπόν στον 1ο Αγώνα Κυπέλλου SUPERMOTΟ 2018, νικητής ήταν ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΝΟΣ (1-1), με δεύτερο τον ΛΑΜΠΡΟ ΤΖΟΥΦΛΑ (2-2) και τρίτος ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (4-3)

Δείτε παρακάτω τα αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις κατηγορίες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου Κυπέλλου SUPERMOTO 2018ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου Πανευρωπαϊκού Supermoto S1ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο επόμενος γύρος του Κυπέλλου SUPERMOTΟ 2018 δεν εχει ανακοινωθεί, συν ότι μας “χρεωστάνε” έναν αγωνα που δεν έγινε στις Σέρρες.

Ο επόμενος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto 2018 θα διεξαχθεί στο Sestriere της Ιταλίας το Σαββατοκύριακο της 8ης και 9ης Σεπτεμβρίου 2018.

Σχετικά Άρθρα