11 φορές Πρωταθλητής Enduro ο Βασίλης Σιαφαρίκας με Honda CRF 450R

Για 10η συνεχή χρονιά (11 συνολικά) ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας ένα Honda CRF 450R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2014.

Siafarikas_Honda-CRF450R(2)

O Βασίλης Σιαφαρίκας οδήγησε το CRF 450R στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης σε 4 από τους 6 αγώνες του πρωταθλήματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει τόσο την 1η θέση στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος όσο και την 1η θέση στην κατηγορία Ε2.

Siafarikas_Honda-CRF450R(4)

Με την επιτυχία του αυτή ο 34χρονος Βασίλης Σιαφαρίκας μετρά 11 πρωταθλήματα Enduro όλα με μοτοσυκλέτες Honda. Το 2014 ο Βασίλης Σιαφαρίκας συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα moto-cross όπου τερμάτισε στην 7η θέση. Επίσης ο Βασίλης Σιαφαρίκας τερμάτισε στην 1η θέση ανάμεσα στους Έλληνες αναβάτες κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας, στο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος enduro στην Καλαμπάκα τον Ιούνιο 2014.

Siafarikas_Honda-CRF450R(3)

O πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα για το 2014 στην Καρυά Αργολίδος, που έκρινε και το πρωτάθλημα δήλωσε: «…είμαι πολύ χαρούμενος μετά τη φετινή μου επιτυχία. Το πρωτάθλημα αυτό είναι το 11ο στην αγωνιστική μου καριέρα και το 10ο συνεχόμενο , όλα με μοτοσυκλέτα Honda CRF450R. To φετινό πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και είχε έντονο συναγωνισμό. Μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια αγωνιστικής δραστηριότητας στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να υποστηρίξω την προσπάθεια νέων αναβατών στο πρωτάθλημα Enduro με μοτοσυκλέτες Honda.»

Siafarikas_Honda-CRF450R(1)

Related Posts