19 April 2024
EnduroΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

1η ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ Α.Ο.Λ.Μ.Ο. 24/3/2013

Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας οργανώνει την 1η ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ για το 2013 στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας του Ν. Ηλείας.

1-endurovolta-2013-afisaΕίναι μια οργανωμένη ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ, με βατή διαδρομή για όλα τα επίπεδα οδηγών , με σκοπό την προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ιδιαίτερα του ENDURO, μέσω της διασκέδασης και ευχαρίστησης των οδηγών που ευελπιστούμε να σας προσφέρουμε με την υπέροχη και καλοσχεδιασμένη διαδρομή, για την οποία έχουν μεριμνήσει παλαίμαχοι και έμπειροι οδηγοί Enduro της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος : ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Μέλη : ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΘΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Βοήθεια έκτατης ανάγκης : Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Στοιχεία Διαδρομή

Η διαδρομή του αγώνα είναι περίπου 60 χιλιόμετρα σε έναν κύκλο, περίπου 3,5 ώρες, η οποία περιλαμβάνει διέλευση ποταμού, αρκετά αμμουδερικά κομμάτια, κλειστά μονοπάτια και υπέροχη θέα της ορεινής Ηλείας .

Είναι μια διαδρομή σχεδιασμένη από ομάδα έμπειρων ¨Εντουράδων¨, με την κύρια επιμέλεια του Κων/νου Φραγκούλη, Νίκου Λαθούρη, Αρβανιτόπουλου Βασίλη, Κώστα Κυρίτση και πολλούς άλλους, με κύριο γνώμονα την διασκέδαση των συμμετεχόντων.

Η όλη διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη με κορδέλες και σήμανση Enduro.

1-endurovolta-2013

Αφετηρία – Τερματισμός

Η αφετηρία και τερματισμός της βόλτας μας θα είναι το Παντούνειο Πολιτιστικό Κτίριο Πελοπίου Αρχαίας Ολυμπίας, όπου εδρεύουν και τα γραφεία της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

(Το Πελόπιο Ηλείας βρίσκεται σε απόσταση περίπου 5 km από την Αρχαία Ολυμπία, επί της Εθνική Οδού Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας περίπου στο 17 km κάνουμε αριστερά (υπάρχει πινακίδα προς Πελόπιο) και σε 1,5 km βρίσκουμε αριστερά μας την πλατεία όπου θα είναι η αφετηρία και τερματισμός της βόλτας μας)

Η ώρα εκκίνησης θα είναι 10:30, όπου οι οδηγοί θα ξεκινούν παρέες των 5 μελών, με διαφορά χρόνου εκκίνησης των 2 λεπτών.

Συμμετοχή

Ποσό συμμετοχής 20,0 € (περιλαμβάνει και το φαγητό-ποτό μετά τον τερματισμό της βόλτας)

Θα δοθούν και αναμνηστικά μετάλλια.

Τηλέφωνα για πληροφορίες – συμμετοχή : 26210 36481, 26210 35088,6977503496

Μοτοσυκλέτες

Οι μοτοσυκλέτες των αναβατών θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές των τεχνικών κανονισμών ENDURO,MOTOCROSS,QUAD-ATV (ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ) και να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ανεφοδιασμός

Στο κέντρο σχεδόν της διαδρομής θα υπάρχει δυνατότητα ανεφοδιασμού με καύσιμα, οπότε πριν την εκκίνηση της βόλτα θα πρέπει να έχουν μεριμνήσει να παραδώσουν τα καύσιμά τους στο όχημα της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. το οποίο θα τους τα μεταφέρει στον χώρο ανεφοδιασμού.

Διανυκτέρευση αναβατών

Για όσους αναβάτες επιθυμούν να έρθουν από το Σάββατο, η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. έχει μεριμνήσει με δύο εναλλακτικές λύσης για την φιλοξενία τους.

Θα διατεθεί χώρος στα γραφεία του Σωματείου 30 τ.μ., όπου οι αναβάτες θα μπορέσουν να διανυχτερεύσουν με sleeping bang, εντελώς δωρεάν.

Επίσης διατίθεται ξενοδοχείο εντός της Αρχαίας Ολυμπίας, περίπου 5 km από τον χώρο εκκίνησης της βόλτας, με 13 € το άτομο με πρωινό.

Εορταστικό Φινάλε

Μετά την βόλτα θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό και ποτό για να ολοκληρωθεί η υπέροχη βόλτα – διασκέδαση που τα μέλη της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ευελπιστεί να σας προσφέρουν.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε αυτή η βόλτα να χαραχτεί στην μνήμη σας και να προστεθεί σε μια ακόμα από τις θετικές σας εμπειρίας.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events