26 April 2024
EICMA 2015Honda

Το Honda City Adventure έκανε το ντεμπούτο του σήμερα στο Μιλάνο!

Νέο σκουτεράκι λέει από την Honda, και βλέπεις αυτό………..

Honda-City-Adventure-Concept-EICMA-02

Οι Adventure τύποι πολλοί …………οι σκουτεράκιδες ακόμα περισσότεροι ………..γιατι να μην τους μαζέψουμε όλους!!! Κάπως έτσι φάνετε να το σκέφτηκαν οι Ιάπωνες και παρουσίασαν ένα concept διαφορετικό από όσα είδαμε αυτές τις μέρες στην EICMA.

Ένα σκούτερ λοιπόν με ποιο Adventure διαθέσεις, το Honda City Adventure έκανε το ντεμπούτο του σήμερα στο Σαλόνι της EICMA στο Μιλάνο.

Honda-City-Adventure-Concept-EICMA-04

Σίγουρα μια παρουσία που κεντρίζει τα βλέμματα όμως θα πρέπει να ρίξουμε μια ποιο προσεκτική ματιά και να το δοκιμάσουμε για να πούμε κατά πόσο μπορεί να διαθέτει Adventure αρετές .

Ο 17αρης μπροστινός τροχός που διακρίνουμε είναι αρκετά πιστικός για ένα σκούτερ. Όπως επίσης και το ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι αλλά και το ψαλίδι πίσω. Με 170/60/15 ελαστικό πίσω αν μη τι άλλο…ΣΤΡΙΒΕΙΣ… Άρα λοιπόν δεν μιλάμε απλά για μια Adventure. Αν το δούμε και με έναν ισχυρό κινητήρα τότε μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα με πολλές χάρες.

Honda-City-Adventure-Concept-EICMA-05

Επαναστατική σχεδίαση αλλά και σχετικά μικρός όγκος από τι μπορούμε να διακρίνουμε που θα του χαρίζει ευελιξία στην πόλη. Μια ψιλή ζελατίνα, διακριτικές χούφτες αλλά και εξαιρετικές διαστάσεις στους τροχούς (μιλώντας για σκούτερ) που θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ άνετο στα ταξίδια. Upside-down μπροστινό αλλά και δυο μεγάλοι δίσκοι μπροστά σίγουρα μπορούν να προσφέρουν ασφαλή κρατήματα. Μένει λοιπόν να δούμε και έναν δυνατό κινητήρα για να δέσει το γλυκό.

Honda-City-Adventure-Concept-EICMA-01

Όλα αυτά όμως είναι εικασίες. Ελπίζουμε να το δούμε να βγαίνει στην παραγωγή και να δούμε τα τελικά του τεχνικά χαρακτηριστικά και το ξανασυζητάμε!!! Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τις εικόνες.

Honda-City-Adventure-Concept-EICMA-03

Honda-City-Adventure-Concept-EICMA-06

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events