19 April 2024
motoGP 2014ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! ενα βιβλίο για τον Marquez

Η είδηση μιλά για  βιογραφία του Marquez, ωστόσο ο τίτλος του βιβλίου είναι άλλος. Los Suenos se Cumplen, Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

libromarquez_original
Το βιβλίο που αναφέρετε στον Νεαρότερο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Marc Marquez, παρουσιάστηκε χτες Τετάρτη, στην Βαρκελώνη! Το παρόν έδωσε και ο Freddie Spencer, ο άνθρωπος που κατείχε το σχετικό ρεκόρ πριν τον 21χρονο πια άσο της Repsol Honda.
Ο προκάτοχος του τίτλου του νεαρότερου  Παγκόσμιου Πρωταθλητή της κατηγορίας, Freddie Spencer , ήταν παρόν στην παρουσίαση, έχοντας και ο ίδιος συνεισφέρει με ένα ειδικό πρόλογο στο βιβλίο, το οποίο έχει γραφτεί από τον γνωστό Ισπανό αθλητικό δημοσιογράφο Emilio Perez de Rozas .

Μιλώντας κατά την παρουσίαση Marquez σχολίασε, ” Ειλικρινά στην αρχή δεν ήθελα γραφτεί το βιβλίο, γιατί το θεώρησα αρκετά νωρίς, αλλά όταν μίλησα με τον Emilio Perez de Rozas και με τον Emilio Alzamora , με έπεισε ότι το 2013 ήταν μια πραγματικά σημαντική χρονιά,  τότε σκέφτηκα , « είναι αλήθεια » , έτσι κάναμε το βιβλίο , με την πρόθεση να εξηγήσει στους οπαδούς μου αυτή την σπουδαία χρονιά για μένα. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά . Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον  Freddie Spencer, διότι συνέβαλε στο βιβλίο και ο ίδιος και έχει πει μερικά πολύ ωραία πράγματα ! ”

Ο Spencer σχολίασε , “Όταν ο Marc έσπασε το ρεκόρ μου πέρυσι με έκανε να σκεφτώ και να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους. Το βιβλίο είναι πραγματικά ενδιαφέρον, γιατί μιλά για το πώς κατάφερε να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να γίνει ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, γι ‘αυτό ακριβώς ήθελα να είμαι μέρος της προσπάθειας, γιατί πιστεύω ότι είναι σπουδαίο.”

Ο Συγγραφέας Perez de Rozas εξήγησε τη φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία του βιβλίου , λέγοντας: “Είναι μια μαρτυρία για το τι συνέβη το περασμένο έτος και το βιβλίο αφηγείται την πορεία του 2013, με λέξεις και εικόνες. Η ιδέα ήταν να γραφτούν απόψεις και τα διαφορετικά οράματα, τα οποία έχουν για τον  Marc τα βασικά μέλη του paddock ως αναβάτης και ως άτομο. Με τον Marc ήταν μια θαυμάσια εμπειρία , επειδή γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Παρόλο που προσωπικά ο χρόνος του ήταν πολύ περιορισμένος, έδωσε τη δική του εκδοχή για την σεζόν πέρυσι και μας έδωσε υποδείξεις για το τι του άρεσε ή δεν του άρεσε καθώς προχωρούσαμε με το βιβλίο. Στην πραγματικότητα, ο ίδιος σκέφτηκε τον τίτλο του βιβλίου !”

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events