28 March 2024
Isle of Man TTΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Ηλιοχρωμα χορηγός του Ανδρέα Ψυχογιού στο M.G.P. στο Isle of Man

Η επιχείρηση Ηλίας Γεωργιόπουλος “ΗΛΙΟΧΡΩΜΑ” στηρίζει σαν χορηγός την προσπάθεια του έμπειρου πολυπρωταθλητη αναβάτη Κου Ανδρέα Ψυχογιού στο M.G.P. και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

manxtt

Η επιχείρηση Γεωργιόπουλος Ηλίας “ΗΛΙΟΧΡΩΜΑ” (http://www.ilioxroma.gr) δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με δυναμική παρουσία στον απαιτητικό και εξειδικευμένο χώρο της εμπορίας χρωμάτων με ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα χρωματισμών χιλιάδων αποχρώσεων καθώς και στην εμπορία υδραυλικών, ηλεκτρικών, σιδηρικών, ειδών οικιακής χρήσεως κ.α. στο Ίλιον Αττικής και θεωρείται από τα επιτυχημένα και φιλικά καταστήματα της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης Κος Ηλίας Γεωργιόπουλος με μια μακρόχρονη τεχνογνωσία πλέον των είκοσι χρόνων και πέντε χρόνια ως ιδιοκτήτης της εταιρείας “ΗΛΙΟΧΡΩΜΑ“, σε συνδυασμό με την στρατηγική θέση της εταιρείας στην περιοχή Ιλίου Αττικής (Αγ. Νικολάου 27, τηλ. 210-2699921) με σύνεση, μεράκι και επαγγελματισμό, προσεγγίζει τις απαιτήσεις των πελατών, έχοντας ως κύριο μέλημα την πλήρη υποστήριξη τους σε όλους τους τομείς, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επίπεδου σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Οι τεχνικές συμβουλές του Κου Ηλία Γεωργιόπουλου και η ποιοτική και φιλική εξυπηρέτηση, έχει βοηθήσει τους πελάτες και φίλους να επιλέξουν την πιο σωστή και συμφέρουσα λύση, με αποτέλεσμα την καταξίωση της επιχείρησης “ΗΛΙΟΧΡΩΜΑ” στην ευρύτερη περιοχή. Ιλίου, Πετρουπόλεως, Παλατιανής, Καματερού …).

Ο Κος Ηλίας Γεωργόπουλος, πέραν της επαγγελματικής δραστηριότητας στο ως άνω αντικείμενο, ως πολυπράγμων έχει στον ελεύθερο χρόνο του ως ενασχόληση άλλες δραστηριότητες όπως η ορειβασία, το trekking, και το πάθος του για την ταχύτητα (αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες).

Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, είχε την τύχη να γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως ο Κος Ανδρέας Ψυχογιός (http://www. psihogios.gr), που με την πάροδο των χρόνων οι διαπροσωπικές σχέσεις εξελίχθησαν σε επαγγελματικές και φιλικές με αποτέλεσμα την άμεση στήριξη του γνωστού επιχειρηματία αλλά και πολυπρωταθλητή Κου Ανδρέα Ψυχογιού (ΨΥΧΟΓΙΟΣ RacingTeam) στην μεγάλη και πρωτοποριακή παγκόσμια μηχανοκίνητη πρόκληση για τα Ελληνικά δεδομένα, την επίσημη συμμετοχή του ως πρώτου έλληνα αναβάτη στον απαιτητικό αγώνα M.G.P. “ManGrandPrixIsleofManTT 2014″ (www.mangrandprix.com) που θα λάβει χώρα από 15 έως 29 Αυγούστου 2014 στο νησί Μαν (isleofMan) στην πρωτεύουσα Douglas, εκπροσωπώντας τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό στο μεγαλύτερο κλασσικό γεγονός αγώνων δρόμου στον κόσμο σε διεθνές επίπεδο.

Η επιχείρηση Ηλίας Γεωργιόπουλος “ΗΛΙΟΧΡΩΜΑ” στηρίζει σαν χορηγός την προσπάθεια του έμπειρου πολυπρωταθλητη αναβάτη Κου Ανδρέα Ψυχογιού στο M.G.P. και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events