17 April 2024
KayoΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα Kayo minigp τα κορυφαία minigp τώρα και στην Ελλάδα.

Πολλοί μεγάλοι αναβάτες μοτοσικλέτας ξεκίνησαν από minigp αγώνες. Κορυφαία ονόματα όπως ο Nicky Hayden, Ben Spies, John Hopkins και πολλοί άλλοι, χρησιμοποιούσαν μοτοσικλέτες minigp για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και στη συνέχεια μεταπήδησαν σε μεγαλύτερες διοργανώσεις.
Kayo1_4
Οδηγώντας το Kayo minigp, ο αναβάτης χρησιμοποιεί τις ίδιες τεχνικές όπως αυτές που χρησιμοποιεί κατά την οδήγηση με μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες Superbikes και GP.
Επειδή οι μοτοσικλέτες Kayo minigp οδηγούνται σε μικρότερες πίστες (καρτ), η χαμηλότερη ταχύτητα που αναπτύσσουν σε κάνει να πιέζεις τα όρια με λιγότερο ρίσκο συγκριτικά με την οδήγηση μεγαλύτερης μοτοσικλέτας, και επιτρέπει στον αναβάτη να εξερευνήσει με αυτοπεποίθηση τα όρια της μοτοσικλέτας.
Kayo1_7
Το χαμηλότερο κόστος αγοράς και συντήρησης, επιτρέπει επίσης σε περισσότερους ανθρώπους να εμπλακούν χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουν πολλά χρήματα.
Το Kayo minigp απευθύνεται σε αναβάτες από 9 ετών , καθώς και όλους τους ενθουσιώδης ενήλικες. Είναι η τέλεια μοτοσικλέτα για τους νέους αναβάτες που θέλουν να μάθουν και δίνει την δυνατότητα για περαιτέρω ενασχόληση με το σπορ παίρνοντας τις σωστές βάσεις.

Kayo1_9

Για τους μεγαλύτερους αναβάτες, είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος διασκέδασης, εξακολουθώντας να είσαι σε θέση να πάς στη δουλειά τη Δευτέρα. Επιπλέον σου δίνει την δυνατότητα να βελτιώσεις τις οδηγικές σου ικανότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Kayo1_1
Το Kayo minigp έπειτα από αμέτρητες ώρες έρευνας και ανάπτυξης και δοκιμών από πραγματικούς οδηγούς αγώνων έχει φτιαχτεί για να αντέχει ενσωματώνοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα στο σύνολο του.
Πολλές ακαδημίες μοτοσυκλέτας στο εξωτερικό όπως του David Salom από τα WSBK χρησιμοποιούν το Kayo minigp για την εκπαίδευση των οδηγών λόγω της αξιοπιστίας και του χαμηλού κόστους.
Ο κινητήρας είναι 4-χρονος 150κυβικά με κιβώτιο 5 ταχυτήτων, βασισμένος στον Yamaha YBR125, συνδυάζοντας την μεγάλη αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος συντήρησης.
Kayo1_9
Χαρακτηριστικά το μοντέλο MR125 με τον πρώην οδηγό αγώνων στα 125cc και 250cc racing, Rodney Fee, στην πρώτη του επαφή με την πίστα του Greg Moore Raceway στον Καναδά, έσπασε το ρεκόρ πίστας. Ο Rodney Fee, πρωταθλητής Αμερικής ΑΜΑ 125 racing(1995) είναι κι ένας από τους οδηγούς εξέλιξης του Kayo minigp.
Kayo2_1
Επιπλέον με την σειρά των KRP parts(Kayo Racing Performance) δίνεται η δυνατότητα στον αναβάτη να έχει στην διάθεσή του μια σειρά από aftermarket parts κορυφαίας ποιότητας (Aluminium CNC) όπως, μεγαλύτερο αγωνιστικό μονόσελο για τους πιο ψηλούς αναβάτες, δαγκάνα φρένου ακτινική τετραπίστονη CNC, μανέτες σπαστές ρυθμιζόμενες CNC, αγωνιστικούς μαρσπιέδες ρυθμιζόμενους CNC και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση www.kayominigp.com/krp
Tech_Specs
Αποκτήστε κι εσείς ένα Kayo minigp και επενδύστε στον εαυτό σας καθώς μέσα από την προπόνηση κι εξάσκηση μαθαίνεις να οδηγείς σωστά, βελτιώνεις την τεχνική σου και γίνεσαι ασφαλέστερος οδηγός στο δρόμο.

Τιμή λιανικής μοντέλου Kayo MR150 – 1950€ + ΦΠΑ
Kayo1_5
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος : Τσεσμελής Νικόλαος
Διεύθυνση: Θεοφιλοπούλου 8, Νέος Κόσμος
https://www.facebook.com/kayominigpgr
email: monsterprogr@gmail.com
Tηλ: 2109247135 – 6973033347
www.kayominigp.com

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events