24 April 2024
motoGP 2012

Συνέντευξη Τύπου Jerez

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των αναβατών MotoGP στην πίστα Jerez. Στην αίθουσα βρέθηκαν οι Jorge Lorenzo, Casey  Stoner, Cal Crutchlow, Nicky Hayden και Randy De Puniet, οι οποίοι μίλησαν για το τι περιμένουν τις επόμενες τρεις ημέρες στην Ανδαλουσία.

 

Jorge Lorenzo (Yamaha Facing): Κέρδισα δύο φορές στα 250 και δύο φορές στο MotoGP. Επίσης το δεύτερο βάθρο μου ήταν εδώ το 2008, μπορώ να πω λοιπόν ότι η Jerez είναι ένα από τις αγαπημένες μου πίστες. Είναι μια πίστα που ταιριάζει στο στυλ μου.

Πέρυσι κερδίσαμε μόλις 3 αγώνες και ο ένας ήταν σε βρεγμένη πίστα. Αυτή η νίκη στον πρώτο αγώνα έδωσε κίνητρο στην ομάδα και σε εμένα. Στο Κατάρ νικήσαμε αλλά  δεν θα  παρασυρθούμε , είναι πάντα καλό να ξεκινάς με μια νίκη, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ και έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας.

 

 

Casey Stoner (Repsol Honda): Βασικά είναι δύσκολο να καταλάβεις αν ξεπέρασες το πρήξιμο διότι δεν δοκιμάζουμε τις μοτοσικλέτες MotoGP στη διάρκεια της εβδομάδας, είναι δύσκολο λοιπόν να γνωρίζουμε αν βελτιώθηκε η κατάσταση. Κάναμε αυτό που είχαμε να κάνουμε και ελπίζω για το καλύτερο αυτό το τριήμερο. Ακολουθήσαμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να βρούμε λύση το οποίο είχαμε δοκιμάσει το 2010, ελπίζω λοιπόν φέτος να κάνουμε το ίδιο. Την ίδια στιγμή πήραμε πολλά θετικά από τον αγώνα στο Κατάρ, νομίζω λοιπόν ότι θα είμαστε καλά εδώ. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός και σταθερός, αλλά είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες.

 

 

Cal Crutchlow (Monster Yamaha Tech3): ο οποίος εξέπληξε τους πάντες στον τελευταίο αγώνα ήταν απλά χαρούμενος που βρίσκομαι στη συνέντευξη Τύπου Είναι σημαντικό να έρχομαι στη Jerez στην 4η θέση στη βαθμολογία και να είμαι στη Συνέντευξη Τύπου, όπου πέρυσι έπρεπε να πληρώσω για να μπω. Είμαι ικανοποιημένος και αν έχω καλό τριήμερο θα είμαι ακόμα περισσότερο. Πέρυσι δεν είχα καλό αγώνα, έπεσα και τερμάτισα στην 8η θέση, ήταν περιπετειώδης.

 

 

 

Nicky Hayden (Ducati Team): Στο Κατάρ δεν κάναμε κάτι θεαματικό, μας κέρδισαν αρκετοί εκεί, θα προσπαθήσουμε λοιπόν να μην τα παρατήσουμε και να παλέψουμε. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και νομίζω ότι έχουμε δυνατότητες. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να έχει πίεση, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Από την άλλη όμως αν δεν υπήρχε πίεση δεν θα είχε και νόημα. Η Ducati αξίζει καλά αποτελέσματα, έχει δουλέψει πολύ με τη νέα μοτοσικλέτα – ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα στο Mugello μου ετοίμασαν μια ολόκληρη μοτοσικλέτα για να κερδίσω λίγο χρόνο παρά τον κακό καιρό. Πιστεύω πως θα έχουμε  ένα καλό αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

 

Randy De Punier (Power Electronics Aspar): Το Κατάρ δεν ήταν πολύ καλό για μένα και την ομάδα διότι δεν είχα την αίσθηση που είχα στη Jerez και απλά ήθελα να τερματίσω τον αγώνα Τώρα είμαστε στη Jerez. Κάναμε καλές δοκιμές εδώ και είμαι αισιόδοξος.

 

 

 

 

GF©BS

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events