29 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 5ου & 6ου Αγώνα Παν. Πρωτ. Ταχ. Σέρρες 25 & 26/10/2014, πως και τι ….

Οι συμμετοχές έκλεισαν βάση του ειδικού κανονισμού την Τετάρτη το βράδυ με 44 συμμετοχές!

Το σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ μας δίνει 43, βεβαία το σύστημα δεν παίρνει τις διπλές συμμετοχές, οπότε θεωρούμε άλλη μια συμμετοχή σίγουρη, αύτη του Συνιώρη στην κατηγορία Supersport .

Βέβαια οι συμμετοχές είναι ανοικτές μέχρι και την ήμερα του αγώνα με την διαφορά πως η εκπρόθεσμη συμμετοχή κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου επιβαρύνεται με 20 ευρώ.

 

OPEN 9  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

EKKINHSH

Στην OPEN έχουμε 9 συμμετοχές , 15 στην Racing 125/250, μόλις 9 στην κατηγορία SUPERSPORT και στην μεγάλη κατηγορία SUPERSTOCK/SUPERBIKE 11 συμμετοχές!

Η Open είναι η κατηγορία που έχει “χτυπηθεί” από τις απουσίες αφού έχει μόλις 9 συμμετοχές. Στην κατηγορία OPEN βλέπουμε να απουσιάζουν πολλοί οδηγοί που έτρεξαν στους 4 πρώτους αγώνες, αλλά βλέπουμε και τρεις νέες συμμετοχές .
Αυτό γίνεται γα διαφόρους λόγους, ένα είναι το ότι βαθμολογία είναι δύσκολο να εντραπεί η κυριαρχία του Παπαγγέλου στην κορυφή της κατηγορίας αλλά και της υποκατηγορίας των 600 OPEN. Οι περισσότεροι οδηγοί που έχουν ένα βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Έκπληξη είναι η απουσία του Δημήτρη Προιου, του νικητή του 4ου αγώνα των Μεγάρων, ελπίζουμε να τον δούμε και στις Σέρρες έστω και εκπρόθεσμο! Αισθητή και η απουσία του Θεοφάνη Μίχα !

Η κατηγορία τρέχει με μονομάρκα λάστιχα και είναι ένας θύλακας που τροφοδοτεί τις υπόλοιπες κατηγορίες με οδηγούς.

RACING 15 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

EKKINISH

Η Racing είναι η κατηγορία που για άλλη μια φορά φέτος είναι σταθερή στις δηλωμένες συμμετοχές, αφού για τον διπλό αγώνα των Σερρών έχουμε 15 συμμετοχές.
Ο διπλός αγώνας των Σερρών θα είναι φωτιά για την κατηγορία μιας και το πρωτάθλημα είναι στο νήμα με τον Τσωκο να προηγείται του Κιτσου στην βαθμολογία με μόλις 4 βαθμούς, έτσι όλα είναι ανοιχτά αυτό το διήμερο στις Σέρρες!

Η δίχρονη κατηγορία κρατά μια ζωντάνια στο πρωτάθλημα, είναι η κατηγορία με τους νεότερους αναβάτες στο πρωτάθλημα και το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας των οδηγών!

Η κατηγορία αύτη δίνει έτσι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα που ελπίζουμε να ακούσουν επιτέλους οι βαρήκοοι υπεύθυνοι άρχοντες!

SUPERSPORT 9  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

600-4os-2014-bs_0058

Στην SUPERSPORT έχουμε 9 Συμμετοχές  και το βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως εστιάζεται στην δεύτερη θέση μεταξύ Μπεγνη και Παπαγεωργίου που έχουν μόλις 1 βαθμό διαφορά.
Η πρώτη θέση στην βαθμολογία και το πρωτάθλημα όλα δείχνουν πως θα πάνε άνετα στον Σάκη Συνιώρη αφού έχει μια διαφορά 33 βαθμών από τον δεύτερο!

Μια καλή μάχη βλέπουμε ότι θα γίνει και για την 4η θέση της βαθμολογίας μεταξύ του Τριντή,  Κουτσουμπού, Περιστέρα που έχουν μόλις 1 βαθμό διαφορά αλλά και του Τζωρτζόπουλου που είναι πίσω τους μόλις 6 βαθμούς.

SUPERSTOCK 11  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

IMG_2990

Στην SUPERSTOCK έχουμε μόνο 11 συμμετοχές. Σημαντικές οι απουσίες όπως του Γιώργου Μαρκεσσίνη και του Στέφανου Καντιμοίρη , που τους είδαμε στον 4ο αγώνα και που ελπίζουμε να τους δούμε έστω και εκπρόθεσμους!

Επικεφαλής και σε αυτή την κατηγορία είναι ο Σακης Συνιώρης με 17 βαθμούς μπροστά από τον περσινό πρωταθλητή Λευτέρη Πίππο. Όλα είναι ανοιχτά σε αυτή την κατηγορία με 50 βαθμούς να απομένουν να κατακτηθούν και προβλέπεται να δούμε δυνατές μάχες μιας και ο Συνιώρης είναι πολύ δυνατός στις Σέρρες αλλά και ο Πίππος έχει αποδειχτεί πολύ σκληρός για να παραδώσει τα όπλα χωρίς σκληρή μάχη!

Βαθμολογικό ενδιαφέρον και μάχες θα δούμε και λίγο πιο πίσω μεταξύ των Γκιζίνου, Ευθυμίου, Παπαστάυρου και Τσαλίκη, αλλά και του Τσίτου λίγο πιο πίσω. Προμηνύετε ένα καυτό και ενδιαφέρον διήμερο!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2014

Παρακάτω είναι ο κατάλογος με τις συμμετοχές

OPEN 9  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

19 ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
26 ΒΑΜΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
29 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
37 ΖΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
43 ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
55 ΠΑΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
57 ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
64 ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
67 ΚΑΡΚΟΥΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

RACING 15 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

2 ΤΣΩΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
18 ΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
22 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
28 ΣΩΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
31 ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
33 ΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
35 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
48 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
58 ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
65 ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΜΑΚΗΣ
74 ΚΙΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
88 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
97 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
99 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
114 ΑΝΤΩΝΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

SUPERSPORT 9  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

2 ΜΠΕΓΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
8 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
33 ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
41 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
44 ΤΡΙΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
57 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
75 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
79 ΓΛΥΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
95 ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

SUPERSTOCK 11  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1 ΠΙΠΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
2 ΓΚΙΖΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
21 ΓΕΡΑΚΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
25 ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
33 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ
47 ΤΣΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
55 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
64 ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
69 ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
95 ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
156 ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

symmetoxes-5-6-2014

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events