29 March 2024
ΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΡεπορταζ

Στην Ιστορία περασε το 1ο Vespa Camp Weekend στο Αλεποχώρι! Φωτογραφίες

Το Vespa Club Piraeus διοργάνωσε ένα διήμερο Camp στο Αλεποχώρι για τους κατόχους Vespa αλλά και για φίλους μοτοσικλετιστές στις 19 & 20 Ιούλη !

VespaClubPiraeus2014_01

Η πρώτη συνάντηση έγινε στον σταθμό 14 (πρώην Περίπτερο) οπού μαζεύτηκαν κάποιοι από αυτούς και ξεκίνησαν για το Camping στο Αλεποχώρι.

Τα άτομα τελικά μου μαζεύτηκαν στο Camping και έστησαν τις σκηνές τους ήταν 35, 10 Vespa, 1 όμορφο WV T2, 2 BMW ταξιδιάρικα, 1 scooter 1 παπάκι και βέβαια δεν έλειψαν και οι σχετικοί “κουτάκηδες” αφού τέσσερα αυτοκίνητα έδωσαν το παρόν στο 1ο Vespa Camp Weekend.

VespaClubPiraeus2014_05
Σημασία όπως αποδείχτηκε δεν έχει με τον τρόπο που έφτασαν στην μάζωξη αλλά ότι πέρασαν τέλεια με πολύ καλή διάθεση σε κάθε περίπτωση, με πολύ κέφι, με vespoπαιχνίδια και πολύ φαγοπότι με συνοδεία κιθάρας, ακορντεόν και κλαρίνου!

Ο Αργύρης, μέλος του club από τα παλιά. Έβγαλε το όργανο του έξω και το έπαιξε δημόσια για πρώτη φορά. Το κλαρίνο του!
Ο Αργύρης, μέλος του club από τα παλιά. Έβγαλε το όργανο του έξω και το έπαιξε δημόσια για πρώτη φορά. Το κλαρίνο του!

Ένα από τα vespoπαιχνίδια ήταν και η βραδυπορία σε τρεις διάδρομους που έφτιαξαν, 7m μήκους και 1,60m πλάτους ο κάθε διάδρομος, έγινα προκριματικοί, ημιτελικοί και τελικός!

VespaClubPiraeus2014_08

Το έπαθλο-βραβείο της βραδυπορίας το κέρδισε επάξια ο Φώτης, παλιός κάτοχος Vespa, που ήρθε στο Camp να θυμηθεί τα παλιά, και απέδειξε ότι η τεχνική δεν ξεχνιέται!

VespaClubPiraeus2014_14
Βραβείο ταξιδιώτη: ο Παντολέρο,, ήρθε από Αυστραλία

Όμως το Vespa Club Piraeus έδωσε αλλά δυο βραβεία, ένα για τον ποιο μακρινό ταξιδιώτη και ένα που το είχαν αφήσει κενό για να το αποφασίσουν όλοι μαζί εκεί στο Camp

Το βραβείο για τον ταξιδιώτη που έκανε την μεγαλύτερη απόσταση, το πήρε τιμής ένεκεν ο Παντολέρο, από τα παλιότερα μέλη του club, ήρθε από Αυστραλία νωρίτερα για να βρεθεί μαζί μας στο camp. Όμορφη έκπληξη!

Βραβείο βραδυπορίας : Φώτης, η τεχνική δεν ξεχνιέται!

Το τρίτο βραβείο δόθηκε στην Σοφία βραβεύτηκε για την συνεισφορά της σαν το νεαρότερο ενεργό μέλος της λέσχης, με την εντυπωσιακή λεπτομέρεια, πως το Σοφάκι όπως την φωνάζουν, είναι μέλος δεύτερης γενιάς στο club, αφού ο πατέρας της είναι ενεργό και ιδρυτικό μέλος.

Το Σοφάκι,το νεαρότερο ενεργό μέλος της λέσχης

Μια μεγάλη παρέα, μια μεγάλη οικογένεια, ένα πολύ δραστήριο clubπου πραγματεύεται με μοτοσυκλέτες με μεγάλη ιστορία!

VespaClubPiraeus2014_18

Το Biker Spiritαπό το ξεκίνημα του εδω και δυόμιση χρόνια, είναι δίπλα στο Vespa Club Piraeus και θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους, όπως και σε κάθε άλλη αγνή προσπάθεια!

VespaClubPiraeus2014_19

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events