29 March 2024
Διεθνή Επικαιρότητα

Σε κώμα ο Schumacher μετά από σοβαρό ατύχημα! Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. video

Ραγδαία φαίνεται πως είναι η επιδείνωση της υγείας του Michael Schumacher που είχε σοβαρό ατύχημα κάνοντας σκι., συγκλονισμένος ο κόσμος των motorsports…

Michael-Schumacher1Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «Ο κύριος Σουμάχερ μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Γκρενόμπλ στις 12:40 μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στην περιοχή Μέριμπελ αργά το πρωί. Υπέστη βαρύ τραύμα στο κεφάλι και ήταν σε κώμα κατά τη διακομιδή του, κάτι που απαίτησε άμεση χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη».

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις οι φίλοι της Formula 1 και όχι μόνο, καθώς ο Michael Schumacher έχει πέσει σε κώμα και κινδυνεύει η ζωή του, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Συγκλονισμένοι είναι και οι πιλότοι της Formula 1 αλλά και γενικά όλος ο κόσμος των motorsports και όχι μόνο.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ενώ εσπευσμένα ταξίδεψε εκεί και ο νευροχειρουργός Ζεράρ Σεγιάντ. Μάλιστα ο 44χρονος πρώην πιλότος είναι σε κώμα και ήδη έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι από νευροχειρουργό. Τη Δευτέρα το μεσημέρι (12:00 ωρα Ελλάδος) θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει στο νοσοκομείου.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Κορίνα και τα δυο τους παιδιά, όπως και το άλλοτε αφεντικό του στη Ferrari, Ζαν Τοντ.

Η αστυνομία διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για τις συνθήκες κάτω υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, ενώ υπάρχουν πληροφορίες από γερμανικά κυρίως Μέσα που κάνουν λόγο για μεταφορά του στη Φρανκφούρτη.

Αρχικά είχε γίνει λόγος για ένα χτύπημα στο κεφάλι, όχι ιδιαίτερα σοβαρό, όπως δήλωσε και ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Ζερνινιόν-Λακόμτ,: «… το ατύχημα έγινε στις 11:07 εκτός πίστας. Φορούσε κράνος και χτύπησε σε έναν βράχο. Στις 11:15 ήρθαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. Ήταν σε κατάσταση σοκ, αναστατωμένος, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ίσως να έχει μια διάσειση, αλλά όχι κάτι σοβαρό».

Δυστυχώς, όμως οι εξελίξεις έρχονται να τον διαψεύσουν και πλέον όλοι προσεύχονται για το καλύτερο καθώς η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Michael-Schumacher--Motorcycle-f1Πηγή: Reuters, BBC, AP

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events