29 March 2024
Freestyle motocrossΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα Αγώνων Red Bull X-Fighters World Tour 2014 !

Η νέα σεζόν του Red Bull X-Fighters απογειώνει το freestyle motocross με αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Ο Γάλλος αναβάτης, Thomas Pagès είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο δίνοντας μάχη ενάντια στους καλύτερους αναβάτες freestyle motocross του κόσμου. Η 14η σεζόν του Red Bull X-Fighters θα διεξαχθεί σε τέσσερις ηπείρους με την εντυπωσιακή πρεμιέρα να γίνεται στην Πόλη του Μεξικού. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε Οσάκα, Μαδρίτη και Μόναχο, πριν από το μεγάλο φινάλε της παγκόσμιας περιοδείας στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.

rbxf_2014_calendar_map_web

Η παγκόσμια περιοδεία του Red Bull X-Fighters ετοιμάζεται να απογειωθεί για μια ακόμα επική σεζόν, καθώς ο Thomas Pagès (Γαλλία) σκοπεύει να τα δώσει όλα για ακόμη μια φορά για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Η περιοδεία του 2014 θα πραγματοποιηθεί σε πέντε τοποθεσίες, φέρνοντας τον πιο σημαντικό διαγωνισμό freestyle motocross του πλανήτη σε τέσσερις ηπείρους. Περισσότεροι από 200.000 θεατές θα παρακολουθήσουν από κοντά την ελίτ του freestyle motocross εν δράση. Πέρα από τις γνώριμες πόλεις όπως το Μεξικό, η Οσάκα και η Μαδρίτη, φέτος το Red Bull X-Fighters φέρνει τους καλύτερους αναβάτες FMX στη Νότια Αφρική και την Γερμανία, δυο χώρες όπου το Red Bull X-Fighters έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς. Την περασμένη σεζόν, ο Pagès κατάφερε να κατατροπώσει τον Ισπανό Dany Torres στην μάχη για τον παγκόσμιο τίτλο, κατά τη διάρκεια της πιο συναρπαστικής σεζόν στην ιστορία του αθλήματος, μιας σεζόν που ανέδειξε τέσσερις διαφορετικούς νικητές σε πέντε στάσεις.

Venue

Ξεκινώντας την 14η σεζόν του, το Red Bull X-Fighters World Tour σκοπεύει να καταπλήξει τα πλήθη στο Μεξικό (14 Μαρτίου) σε μια θρυλική πρεμιέρα, προτού επιστρέψει στην Ασία για μια στάση στην “Γη του Ανατέλλοντος Ηλίου”, στην Οσάκα της Ιαπωνίας (25 Μάιου).

Cosplay Girls (JPN) - Lifestyle

Ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί στην ιστορική αρένα ταυρομαχιών Las Ventas της Μαδρίτης (27 Ιουνίου).

Venue

Dany Torres (ESP) - ActionΣτη συνέχεια, οι FMX αναβάτες θα εισβάλουν στη Βαυαρία με κόλπα που κόβουν την ανάσα, καθώς το Red Bull X-Fighters θα επιστρέψει στο Μόναχο της Γερμανίας (19 Ιουλίου) πριν φτάσει στο αποκορύφωμά του με τον πρώτο τελικό στην ιστορία του θεσμού που θα γίνει σε Αφρικανικό έδαφος, στην Πρετόρια της Νοτίας Αφρικής (23 Αυγούστου).

rsa-wit-launch-newΓια την ιστορία, ο Pagès ανακηρύχθηκε νικητής σε δύο στάσεις το 2013, με τους Dany Torres (Ισπανία), Rob Adelberg (Αυστραλία) και Taka Higashino (Ιαπωνία) να έχουν αποδείξει ότι θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τον ασταθή Γάλλο.

Ο Pagès κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή σε ένα επικό φινάλε στη Μαδρίτη, προσφέροντας ένα συγκλονιστικό θέαμα με την καλύτερη εμφάνισή του μέχρι σήμερα. Την χρονιά που μας πέρασε, ο Pagès κατάφερε να ανέβει στο βάθρο σε κάθε στάση του θεσμού. Ο Γάλλος αναβάτης είναι ένας από τους τέσσερις πρωταθλητές του μεγαλύτερου FMX World Tour τα τελευταία τέσσερα χρόνια, γεγονός που υποδηλώνει τις ελάχιστες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των καλύτερων του κόσμου. Σκληρές κόντρες μέχρι τελικής πτώσης, συγκλονιστικοί αγώνες στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, άλματα και κόλπα που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας, εκατομμύρια θεατές & οι κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου, θα αποτελέσουν για ακόμα μία φορά το σκηνικό του κορυφαίου Red Bull X-Fighters World Tour που ξεκίνησε το 2001 στη Βαλένθια.

Πρόγραμμα Αγώνων Red Bull X-Fighters World Tour 2014

14.3: Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
25.5: Οσάκα, Ιαπωνία
27.6: Μαδρίτη, Ισπανία
19.7: Μόναχο, Γερμανία
23.8: Πρετόρια, Νότια Αφρική

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events