29 March 2024
MiniGP CupΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Προκήρυξη κυπέλου MiniGP Cup 2014 – 1ος Αγώνας 25/5/2014 Αφίδνες

Το αθλητικό σωματείο «ΑΡΗΣ» έχει την χαρά να ανακοινώσει την διεξαγωγή του 2ου «MiniGP Cup».
afisaMGP2014Το MiniGP Cp, το 2013, τάραξε περισσότερο από ευχάριστα «τα νερά» του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, τόσο με τον πρωτοποριακό/αναπτυξιακό του στόχο, όσο με την άψογη εκτέλεσή του.

Ο θεσμός έχει σκοπό την προσέλκυση νεαρών αθλητών και αθλητριών στον μοτοαθλητισμό και ειδικότερα στον ασφάλτινο μοτοαθλητισμό με αγώνες, εύκολους σε διαδικασία (1ήμερους) και λογικού κόστους. Και τα κατάφερε, αφού, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά αθλητές ηλικίας 9-16 ετών έκαναν τα πρώτα τους αγωνιστικά μέτρα σε ασφάλτινη πίστα εντυπωσιάζοντας με τις σταθερά ανερχόμενες επιδόσεις τους.
Μαζί τους, αρκετοί αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας που βρήκαν μια ολόφρεσκια αθλητική ψυχαγωγική διέξοδο, αγωνιζόμενοι σε ξεχωριστή κατηγορία..

Για δε το 2014, παρά το κλίμα των καιρών, το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευοίωνο, όλα δείχνουν ότι οι νεαροί αθλητές θα είναι πολύ περισσότεροι, ενώ οι κατηγορίες, πάντα με βάση την ηλικία και την εμπειρία των συμμετεχόντων θα αυξηθούν.

Πρόγραμμα
Για το MiniGP Cup θα διοργανωθούν 3 αγώνες:
1.  25    Μαιου    Αφίδνες    ΑΡΗΣ
2.  13    Ιουλίου     Αττική     ΑΡΗΣ
3.  28    Σεπτεμβρίου     Αττική     ΑΡΗΣ

Κατηγορίες
1.    Κεντρικός  άξονας και πυρήνας του θεσμού ορίζεται η κατηγορία MiniGP η οποία αφορά σε αθλητές/τριες ηλικίας 9-17 ετών και μοτοσυκλέτες εξειδικευμένες, αγωνιστικές, κυβισμού 100-160 κ.εκ.
2.    OPEN
Αθλητές/αθλήτριες ηλικίας 18 ετών και πάνω, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, μοτοσυκλέτες αντίστοιχες με αυτές του MiniGP

Βασικός υποστηρικτής της προσπάθειάς μας για το 2014, η KTM South East Europe, η οποία δηλώνει ότι θέλει να είναι κοντά σε μια προσπάθεια που αφορά το ουσιαστικότερο και πιο ελπιδοφόρο κομμάτι του μηχανοκίνητου θεσμού, την νεολαία !

Στους 3 αγώνες του MiniGP Cup θα συμπεριληφθούν και κατηγορίες του νεοσύστατου IMR Cup 2014, το οποίο αποτελεί ξεχωριστό θεσμό πρωτοβουλίας του αθλ. Σωματείου «Ομάδα 65»

Περισσότερες και ζωντανές πληροφορίες, κανονισμοί για το MiniGP Cup 2014 (Γεν. Τεχν. Ειδικ.) κ.α. στο www.aris.amotoe.gr

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΑΜΟΤΟΕ κ.κ., Σ.Κορέλη και Ι.Σιούλη για την συμβολή τους!

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events