19 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΛΕΣΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014 απο την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. (Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αρχ.Ολυμπίας)

Η μεταγραφική περίοδος 2014 αρχίζει και η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. θέλοντας να βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών της με κινήσεις ουσιαστικής στήριξης και βοήθειας για το 2014 θα παρέχει στους αθλητές της τα εξής:

aolmo-logo1. Δωρεάν προπόνηση στην πίστα του Πλατάνου Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για όλους τους αθλητές της.

2. Δωρεάν διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της περιοχής για τους εκτός νομού Ηλείας αθλητές της Α.Ο.Λ.Μ.Ο., όταν θα προσέρχονται στην πίστα Motocross του Πλατάνου για προπόνηση.

3. Για κάθε αθλητή της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. θα παρέχεται έκπτωση 10,0 € στο ποσό συμμετοχής σε κάθε αγώνα Motocross & Scramble που θα λαμβάνει μέρος, τόσο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όσο και του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος.

4. Στους τρείς πρώτους αθλητές που θα συλλέξουν τους περισσότερους βαθμούς τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος (αθροιστικά και στους δύο θεσμούς) θα αποδοθεί Extra Bonus στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το οποίο θα καθοριστεί στην πορεία της χρονιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του σωματείου για περεταίρω διευκρινήσεις στο τηλ. 6977503496 ή στο e- mail spiliosa@hotmail.com

aolmo1

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events