16 April 2024
MotoGPMotoGP 2017

Παρουσιάζουμε το grid του MotoGP ™ για το 2017! Τι νέο υπάρχει;

Όλοι οι  αναβάτες  κάθε ομάδας, πριν οι μηχανές εκκινήσουν  για τη νέα σεζόν

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το Κατάρ και για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά διεκδικητές αυτή τη σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ™ 2017.

Repsol Honda Team

Με τον περσινό  Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP ™ , Marc Marquez,  και με τον τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής  Dani Pedrosa. Ο Marc Marquez  με τον αριθμό 93 θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το στέμμα του, και ο Dani Pedrosa  με τον αριθμό  26, είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος , η Repsol Honda θα προσπαθήσει  να διεκδικήσει τον τίτλο και το .


Movistar Yamaha MotoGP

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi  μαζί με τον άρτι αφιχθέντα στη Movistar Yamaha, Maverick Viñales, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το 2017. Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της  Moto3 ™ , κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία την περασμένη σεζόν και ξεχώρισε  στις δοκιμές πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν στη Βαλένθια και στην Sepang.


Ducati Team

Μετά από εννέα χρόνια στα  «μπλε», ο  τρεις φορές  Παγκόσμιος Πρωταθλητής  MotoGP ™  Jorge Lorenzo,  ντύνεται στα  κόκκινα για το 2017, μιας και είναι ο νέος αναβάτης  της Ducati. Μαζί με τον χρόνια αναβάτη της ομάδας,  Andrea Dovizioso, ο «Σπαρτιάτης» είναι ένα από τα θέματα συζήτησης της φετινής σεζόν. Μετά από τις δυσκολίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια, το ιταλικό εργοστάσιο βρέθηκε  πίσω στην κορυφή, δύο φορές το 2016, είναι έτοιμο να βρεθεί και πάλι  στην κορυφή για το 2017.


Η ομάδα της Suzuki Ecstar

Όλα είναι καινούργια για το εργοστάσιο της Hamamatsu, καθώς ο νικητής του αυστριακού GP για το 2016, Andrea Iannone, είναι η  αιχμή του δόρατος της εκστρατείας της  Suzuki για το 2017. Μαζί του θα είναι  και ο πρώην οδηγός της Moto2 ™ Alex Rins,  καθώς  ο Ισπανός κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία.


Aprilia Racing Team Gresini

Με νέα πρόσωπα θα ξεκινήσει την φετινή σεζόν η ομάδα της Aprilia. Ο Aleix Espargaro ο Sam Lowes που πέρυσι συμμετείχε στην κατηγορία Moto2 ™, θα πάρουν την  πρόκληση του εργοστασίου της Noale για το 2017. Μετά από δύο χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, η Aprilia έκανε μεγάλα άλματα προς τα εμπρός.


Red Bull KTM Factory Racing

Τα «νέα παιδιά στην γειτονιά»  είναι ο Pol Espargaro και ο Bradley Smith, αφού  αυτή τη σεζόν και οι  δύο θα είναι οι αναβάτες της νεοεισερχόμενης  εργοστασιακής ομάδας  της  ΚΤΜ. Ο Espargaro, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2 ™  το 2013, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Smith και αναλαμβάνουν  την πρόκληση  να φέρουν την KTM στην κορυφή.


LCR Honda

Ο Cal Crutchlow παραμένει με την ομάδα της  LCR αυτή τη σεζόν, με  δύο εκπληκτικές νίκες στο MotoGP ™ το 2016 – και τελειώνοντας τη σεζόν ως ο Top ανεξάρτητος αναβάτης.


Estrella Galicia 0,0 Marc VDS

Ο νικητής του ολλανδικό GP νικητή  Jack Miller και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2 ™ του 2014 Tito Rabat,  παραμένουν  την EG0,0 Marc VDS για το 2017, μετά από μια πρώτη νίκη για τον Miller, η ομάδα σίγουρα στοχεύει για δυνατά αποτελέσματα.


Monster Yamaha Tech 3

Ο Βασιλεύων Παγκόσμιος Πρωταθλητής της  Moto2 ™ Johann Zarco, ανεβαίνει κατηγορία λαι μαζί με τον  Jonas Folger  θα είναι οι αναβάτες της Tech 3 για το 2017. Και με τους δύο να εξοικειώνονται με την ζωή της μεγάλης κατηγορίας γρήγορα, όπως φάνηκε  στις δοκιμές  πριν την έναρξη της φετινής σεζον,  είναι βέβαιο ότι ο ανταγωνισμός  θα είναι μεγάλος.


Reale Esponsorama Racing

Νέο όνομα, ίδια πρόσωπα. Ο Hector Barbera και Ο Loris Baz μένουν  με την ομάδα για το 2017 μετά από μερικούς  κορυφαίους τερματισμούς , ψάχνουν να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός με τη Ducati GP16 και GP15, αντίστοιχα.


Octo Pramac Racing

Ο Danilo Petrucci και ο Scott Redding θα είναι η αιχμή του δόρατος της εκστρατείας της  Pramac για άλλη μια φορά αυτή τη σεζόν, με τον Petrucci πάνω σε μια  Ducati GP17  και με τον Redding  σε μια GP16, να παλεύουν  στις πρώτες θέσεις για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Pull & Bear Aspar Team

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής 125 Alvaro Bautista ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με τον Karel Abraham  στην ομάδα της Aspar για  το 2017. Ο  Τσέχος αναβάτης επιστρέφει στα MotoGp μέτα την συμμετοχή του στο WorldSBK. Μετά την συμπλήρωση ορισμένων τεστ στην  Sepang , ο Baustista άρχισε  να εξοικειώνονται με τη Ducati GP16,  και θέτει στόχο για το βάθρο.

Προβλεπτέ να είναι μια πολύ δυναμική σεζόν, με όλα τα σενάρια ανοιχτά για το ποίος θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP για το 2017.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events