23 April 2024
VIDEOSYamahaΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσίαση του Yamaha MT-09! Ο Μιχάλης Σπηλιώτης εξερευνά την σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας! VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η εταιρεία ΣΠΗΛΙΩΗΣ Α.Ε. & SP RACING TEAM έκανε την πρώτη παρουσίαση στην Δυτική Αθήνα της νέας Yamaha MT-09! σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, την Τετάρτη 30 Οκτώβρη  2013 στο Άλσος Περιστερίου.

IMG_0001Ο διαμορφωμένος χώρος της καφετέριας στο Άλσος Περιστερίου είχε γεμίσει από μηχανές μέσα και έξω. Μια γιγαντοοθόνη έπαιζε βίντεο με το διαφημιστικό της νέας μοτοσυκλέτας  Yamaha MT-09 που θα παρουσιαζόταν, ενώ, τέσσερεις μοτοσυκλέτες ήταν εκεί, οι τρεις στημένες στον χώρο παρουσίασης σκεπασμένες με κουκούλες με το λογότυπο του νέου μοντέλου. Στο πλάι υπήρχε μια μεγάλη γκάμα από τα σκούτερ της Yamaha.

IMG_0005
Την εκδήλωση άνοιξε ο Μιχάλης Σπηλιώτης καλωσορίζοντας τον κόσμο που είχε κατακλύσει το χώρο και δίνοντας τον λόγο Θανάση Χούντρα που έκανε την παρουσίαση του νέου μοντέλου της Yamaha. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου κος  Μπέτσης βγάζοντας την κουκούλα από την μια μοτοσυκλέτα. Ο Μιχάλης Σπηλιώτης καβάλησε την τετάρτη Yamaha MT-09 και φέρνοντας στην στο κέντρο ανάμεσα στις άλλες μοτοσυκλέτες έκανε ένα burnout διαρκείας γεμίζοντας τον χώρο με καπνό του καμένου ελαστικού!

IMG_0028IMG_0035
Ο κόσμος κύκλωσε τις νέες μοτοσυκλέτες και απήλαυσαν από κοντά, ανεβαίνοντας πάνω και βγάζοντας πλήθος φωτογραφιών. Η νέα Yamaha MT-09  δεν έχει φτάσει ακόμα στις εκθέσεις και έτσι ο κόσμος δεν τις έχει δει από κοντά.

IMG_0051IMG_0053
Λίγο αργότερα ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας TT 300 Isle of Man 2014 από τον manager της ομάδας όπου μίλησε για την προσπάθεια τους να συμμετέχει μια ελληνική ομάδα σε αυτόν τον θρυλικό αγώνα. Οι αναβάτες της ομάδας Μιχάλης Σπηλιώτης,  Θάνος Σοφούλης και Δημήτρης Βάμβας μίλησαν ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη του και φωτογραφήθηκαν μαζί τους δίπλα στις μοτοσυκλέτες τους που ήταν στημένες στον χώρο της παρουσίασης.

IMG_0010IMG_0079

Η εκδήλωσε έληξε με κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όσοι παρευρισκόμενοι είχαν συμπληρώσει την ειδική πρόσκληση. Κληρώθηκαν δυο δώρα,  ένα κράνος της Shark, προσφορά της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. το οποίο κέρδισε ο κος Πέτρος Πετρόπουλος  και ένα δερμάτινο μπουφάν της Bering προσφορά της ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. το οποίο κέρδισε ο κος Σάββας Σερέτης.
Ο Μιχάλης Σπηλιώτης ευχαρίστησε το κόσμο που συνέχισε να φωτογραφίζει και να περιεργάζεται τις νέες μοτοσυκλέτες της Yamaha.

IMG_0091IMG_0095

VIDEO Παρουσίασης του Yamaha MT-09!

Σύντομα θα δοκιμάσουμε και εμείς το νέο Yamaha MT-09 και θα επιστρέψουμε με λεπτομέρειες.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events