18 April 2024
MiniGP CupΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσίαση του νέου κυπέλου MiniGP Cup ! Φωτογραφίες

Το Σάββατο πρωί 20 Απριλίου βρεθήκαμε στην γνωστή πίστα “Karting Center” στον Αγ. Κοσμά στην παραλιακή όπου ο αθλητικός σύλλογος “ΑΡΗΣ” πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση και ενημέρωση του νεου θεσμού αγώνων “MiniGP Cup” όπως έχουμε είδη παρουσιάσει εδώ.

Στην παρουσίαση μίλησε ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου “ΑΡΗΣ” Στέλιος Χριστοδούλου όπου έκτος από τις αγωνιστικές και τεχνικές λεπτομέρειες του θεσμού ανάλυσε την στόχευση και τις προοπτικές της νέας αυτής προσπάθειας τους συλλόγου αλλά και της ΑΜΟΤΟΕ.

IMG_6708

Παρουσίασε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς για τον νέο αυτό θεσμό, τα σχέδια για το μέλλον ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι αγώνες σε πανελλήνιο επίπεδο και όχι μόνο στην Αττική όπως θα είναι φέτος στο ξεκίνημα , καθώς και την βοήθεια που θα προσφέρουν σε όσους αθλητές θα συμμετέχουν από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

IMG_6712

Επίσης ανέλυσε τις κατηγορίες που θα πλαισιώσουν το νέο θεσμό , πρώτη και κύρια κατηγορία αυτή του MiniGP με δικαίωμα συμμετοχής από αθλητές/αθλήτριες ηλικίας 10-16 ετών και µοτοσυκλέτες εξειδικευµένες, αγωνιστικές, κυβισµού 100-160 κ.εκ. τετράχρονες. Η κατηγορία Underbone με δικαίωμα συμμετοχής από αθλητές / αθλήτριες 16-22 ετών, με µοτοσυκλέτες τύπου «παπί», κυβισµού 100-135 κ.εκ, µε τροχούς 17 ιντσών και τελος την κατηγορία Scooter με δικαίωμα συμμετοχής από αθλητές/αθλήτριες 16-22 ετών, µοτοσυκλέτες τύπου scooter, κυβισµού 100-150 κ.εκ. 2Τ-4Τ, τροχοί 14-16 ιντσών.

IMG_6756

Επίσης μίλησε και ο υπεύθυνος της εταιρείας IMR , Δημοσθένης Μαυρόπουλος παρουσιάζοντας την μεγάλη πρόσφορα προς τους αθλητές του “MiniGP Cup” όπου δίνει την δυνατότητα στους τρεις πρώτους οδηγούς σε κατάταξη με IMR μοτοσικλέτες να αγωνιστούν στην Ισπανία σε αγώνα endurance του Ισπανικού Πρωταθλήματος με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την IMR προσφέροντας τους την ευκαιρία για μια διεθνή καριέρα. Μια δεύτερη και σημαντική προσφορά της ίδιας εταιρείας είναι η Αγωνιστική ιδική τιμή για τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη διοργάνωση κατεβάζοντας τις τιμές των Minigp 150cc από 2150€ στα 1700€ και COPA GP 155cc από 2050€ και παλι στα 1700€ με βασική προϋπόθεση για την έκπτωση το αποδεικτικό της συμμετοχής στους αγώνες MiniGP Cup

IMG_6782

Στην συνέχεια μίλησε και ο Θανάσης Χούντρας γυμναστής και εκπαιδευτής της σχολής ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας Riding School όπου ανέλυσε την διαφορά των οδηγών στις μικρές και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

IMG_6769

Όλοι τόνισαν ότι πλέον οι οδηγοί αγώνων μοτοσικλέτας κατά τον νομό θεωρούνται πλέον αθλητές και τυχαίνουν των σχετικών «προνομιών» αλλά και «υποχρεώσεων» που περιέχονται στην αθλητική νομοθεσία.

IMG_6894

Μετά την «θεωρητική» παρουσίαση περάσαμε στην πιστά όπου τέσσερις νέοι οδηγοί οδήγησαν τις «MiniGP» μοτοσικλέτες τους και πρόσφεραν το ανάλογο θέαμα που όλοι περίμεναν και όλοι ελπίζουμε να δούμε στους τρεις αγώνες που θα γίνουν το 2013. Ανάμεσα τους και ο Νότης Παπαπαύλου που έτρεξε με την μοτοσικλέτα που έχει λάβει μέρος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα.

IMG_6948

Εκεί είδαμε και την νέα μοτοσικλέτα της IMR «Ελληνικό project» όπου θα την παρουσιάσουμε σε άλλο άρθρο αναλυτικά.

IMG_7190

Εμείς διακρίναμε μια πραγματική διάθεση για κάτι καινούριο , μια προσπάθεια να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα φυτώριο οδηγών ταχύτητας με μέθοδο και κυρίως σε ασφαλή συνθήκες , όπου θα μπορέσει το άθλημα να έχει μια άνθηση που του αξίζει.

Ελπίζουμε να αγκαλιάσουν όλοι το θεσμό και να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή , να το προβάλουν και να το βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ένα μέλλον για την ταχύτητα κάτι που σήμερα δεν υπάρχει .

IMG_7050 IMG_7054 IMG_7060 IMG_7043

Καλή επιτυχία στο νέο θεσμό, εμείς θα είμαστε εκεί να βοηθήσουμε με την προβολή που του χρειάζεται.

Θα ακολουθήσει και Βίντεο με την παρουσίαση αλλά και την ΔΡΑΣΗ από την πίστα! μείνετε συντονισμένοι !

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events