29 March 2024
WSBK 2014

Παρουσίαση της Ducati για το WSBK του 2014 ! Video – Φωτογραφίες

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Superbike για το 2014 στη Αυστραλιανή πίστα στο Phillip Island στις 23 Φεβρουαρίου, η Ducati Superbike Team παρουσίασε επίσημα την ομάδα της στους οπαδούς και στους δημοσιογράφους σε μια αποκλειστική εκδήλωση στο Borgo Panigale που μεταδόθηκε  μέσω live streaming από τη Ducati. 

duc-2014-3

Το 2014 θα δούμε την δυναμική επιστροφή της Ducati (31 παγκόσμιους τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, που αποτελείται από 17 τίτλους κατασκευαστών και 14 τίτλους αναβατών). Η Ducati επίσης επανακτεί τη συνεργασία της με την Feel Racing, μια σχέση που διακόπηκε το 2010, όπου η κατασκευαστική εταιρία που βρήσκετε στην  Μπολόνια για να συμμετέχει ως εργοστασιακή ομάδα.

Στη σκηνή βρέθηκαν  ο Claudio Domenicali (CEO της Ducati Motor Holding), ο Luigi Dall’Igna (Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse), ο Paolo Ciabatti (Διευθυντής Sporting Ducati Corse), ο Ernesto Marinelli (SBK Διευθυντής Έργου) και ο Team Manager Serafino Foti για να παρουσιάσουν τα σχέδια και τις τεχνικές καινοτομίες. Μια σαφής και απτή απόδειξη του πόσο σημαντικό είναι για την Ducati να επιστρέψει ως πρωτοπόρα στο πρωτάθλημα World Superbike  με της κόκκινες μηχανές της.

duc-2014-4

Στη συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν οι  δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati Superbike, ο 26χρονος Ουαλός Chaz Davies και ο 24 ετών ιταλική καταγωγής Davide Giugliano, έτοιμοι για να παρουσιάσουν την έκδοση του 1199 Panigale 2014 με τα νέα αγωνιστικά χρώματα της, που περιλαμβάνει του κύριους χορηγούς  της ομάδας: TIM, Fiamm, VALSIR και Diadora.

duc-2014-2

Οι δύο οδηγοί έκαναν δηλώσεις :

Chaz Davies : «Δεν είναι πολύς ο καιρός που οδηγάω τη Panigale, αλλά έχω την αίσθηση ότι η μοτοσυκλέτα  μου έχει πολλές δυνατότητες ακόμη, τόσο να διερευνήσουμε όσο και αξιολογήσουμε. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη βελτίωση σε ότι αφορά την μοτοσυκλέτα, και αυτό είναι μια πρόκληση που την περιμένω με ανυπομονησία. Νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει στους αγώνες. Εμείς απλά πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια αγωνιστικών Σαββατοκύριακων. Νομίζω ότι ο Davide και εγω θα αναπτύξουμε μια ισχυρή σχέση συνεργασίας και αυτό θα μας επιτρέψει να υποστηρίξει και να τονώσει ο ένας τον άλλο για να επιτευχθούν όλα τα θετικά αποτελέσματα στην πίστα ».

duc-2014-10

Davide Giugliano: “Η νέα μου Panigale είναι κάτι εκπληκτικό, είναι μια μοτοσυκλέτα που αμέσως την αισθάνθηκα σαν  δική μου και με την οποία είμαι αμέσως σε αρμονία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας. Ο Chaz είναι αναμφίβολα ένας σπουδαίος  αναβάτης, με μεγάλο ταλέντο και αυτή τη σεζόν θα είναι σίγουρα ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους μου, αλλά ξέρω ότι θα δουλέψουμε μαζί και θα ενθαρρύνει ο ένας τον άλλο να κάνουμε πάντα το καλύτερο. Το οφείλουμε φυσικά και στους  οπαδούς μας, όπως θέλουμε όλοι όσοι ανέκαθεν ακολούθησαν και υποστήριξαν την ομάδα της Ducati, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τα αποτελέσματα! Είμαι περισσότερο από έτοιμος να πάμε ένα βήμα παρακάτω και ανυπομονώ  να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. ”

duc-2014-5

 TO VIDEO ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Στην παρουσίαση η Ducati πρόβαλε και τα παρακάτω τρία βίντεο που τα έδωσε και στην δημοσιότητα αμέσως μετά.

Ducati SBK Team 2014 – Development video

Ducati SBK Team 2014 – Team riders Chaz Davies & Davide Giugliano

Ducati SBK Team 2014 – Bike stickering video

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events