19 April 2024
EnduroΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στην Καλαμπάκα!

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro έρχεται και πάλι στην Καλαμπάκα! Μετά το 2011 όπου είχε αποσπάσει τον τίτλο του καλύτερου αγώνα της αγωνιστικής εκείνης χρονιάς, ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμπάκας (ΜΑΣΚ) επανέρχεται δριμύτερος, και υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) έχουν καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για μια άψογη διοργάνωση, που ευελπιστεί και πάλι για το καλύτερο αποτέλεσμα!

world-enduro-maskPOSTER2014Ο 3ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα γίνει στην μοναδική πόλη της Θεσσαλίας, κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, το τριήμερο 9-11 Μαΐου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο Δήμος Καλαμπάκας, οι τοπικές αρχές και σύλλογοι, το Νοσοκομείο, αλλά και σύσσωμη η περιοχή με τους κατοίκους της και τον εμπορικό της κόσμο, έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και οφείλουμε σε όλους ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την υποστήριξη.

Περισσότεροι από 100 αθλητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro–ανάμεσά τους και 13 Έλληνες πρωταγωνιστές του ελληνικού Πρωταθλήματος- θα κατακλύσουν την όμορφη Καλαμπάκα. Μαζί με τις μεγάλες ομάδες τους, τις εκατοντάδες των ανθρώπων της διοργάνωσης και τους πολυάριθμους θεατές, η περιοχή αναμένεται να γεμίσει με περισσότερους από 3.000 επισκέπτες.

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 18:00, στην περιοχή του στρατοπέδου ΠΑΠ, θα διεξαχθεί το SuperTestκαι το Σαββατοκύριακο όλες οι Ειδικές διαδρομές, Enduro – μήκους 8 χιλιομέτρων, Motocross – μήκους 5 χιλιομέτρων, και Extreme – μήκους 1,5 χιλιομέτρου. Επαναλαμβάνονται 4 φορές κατά την διάρκεια της ημέρας, σε έναν χώρο άψογα προετοιμασμένο για αγωνιζόμενους και θεατές.

Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς που γίνεται στη χώρα μας!

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events