28 March 2024
motoGP 2014

Ο Vazquez κερδίζει στο Sepang και η μάχη του τίτλου πηγαίνει στην Βαλένθια

Ο Vazquez οδήγησε άψογα στις θερμές συνθήκες στο Sepang με εκπληκτικές μάχες καθώς οι διεκδικητές του τίτλου Marquez και Μίλερ ήρθαν σε επαφή αρκετές φορές. 07vazquez__gp_4153_slideshow_169

Ο Vazquez παίρνει την δεύτερη νίκη στην καριέρα του για φέτος. Ο Μίλερ ήταν δεύτερος με διαφορά 0.213s και ο Rins να κλείνει την τριαδα.

Ο Danny Kent και ο Marquez πολέμησαν σκληρά στον τελευταίο γύρο, με το Κεντ να παίρνει την τέταρτη θέση. Η Διαφορά στον πρωτάθλημα μειώθηκε στους 11 πόντους με έναν αγωνα να μένει. Η ομάδα του Marquez κατέθεσε μια διαμαρτυρία εναντίον του Μίλερ μετά από πολλαπλές επαφές με τον Marquez κατά τη διάρκεια του αγώνα και η υπόθεση θα επανεξεταστεί από τους αγωνοδίκες μετά τον αγώνα της Moto2 ™.

Η πρώτη δεκάδα συμπληρώθηκε από τον Masbou , τον Antonelli , τον Jakub Kornfeil , τον Karel Hanika και τον Enea Bastianini .

Ο Miguel Oliveira ήταν ο πρώτος που ειχε πτώση στον αγωνα , όπως ο ίδιος μαχόταν στην πρώτη δεκάδα. Ο Andrea Migno και ο τοπικός ήρωας Zulfahmi Khairuddin συγκρούστηκαν ,και τελείωσε και για τους δυο ο αγώνας τους. Υπήρχε ένα άλλο περιστατικό στο οποίο εμπλέκονται ο Scott Deroue , ο Ματέο Φεράρι και ο Hafiza ΚΟΡΑ με τον τελευταίο να συνεχίζει τον αγωνα.

Ο Viñales έπεσε καθώς κυνηγούσε το group των πρώτων. Ο John McPhee συνέτριβε καθώς πάλευε για μια θέση στο βάθρο .

Ο Romano Fenati και ο ομόσταβλος του Francesco Bagnaia εγκατέλειψαν από μηχανική βλάβη.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events