17 April 2024
WSBK 2012

Ο Max Biaggi κέρδισε τον 1ο αγώνα στο Nurburgring !

Εκπληκτικό τρίο στο βάθρο για την Aprilia με τον  Biaggi, Laverty και Davies  στη Γερμανία !

Ο πρωτος αγώνας του  Nurburgring είχε πολλές πτώσεις με εκείνη του Marco Melandri  να κάνει το πρωτάθλημα ακόμα ποιο αβέβαιο για τον νικητή του αφού με την νίκη του ο Max Biaggi πέρασε και πάλι μπροστά . Ο Ιταλός της εργοστασιακής Aprilia μετά την πρώτη του pole για φέτος έκανε ένα άψογο   αγώνα δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις του για την νίκη. και το κυνήγι του πρωταθλήματος , έμεινε όσο χρειαζόταν πίσω από τον Tom Sykes και την κατάλληλη στιγμή πέρασε μπροστά και πήρε τελικά μια άνετη νίκη.

Αντίθετα  ο Marco Melandri ενώ ηταν   σταθερά στην 3η θέση πίσω από τους Biaggi και Sykes, έκανε ένα  λάθος και έπεσε με αποτέλεσμα να χάσει την πρωτοπορία του στο πρωτάθλημα.

Ο Eugene Laverty ήταν πολύ καλός σε όλο τον αγώνα και κατάφερε και έμεινε μπροστά από τον  Chaz Davies που τον πίεζε μέχρι την γραμμή του τερματισμού  ο οποίος και  τελικά έμεινε 3ος. 4ος ο  Tom Sykes με την Kawasaki που ξεκίνησε πολύ δυνατά και οδήγησε τον αγώνα για πολλούς γύρους. Πολύ καλός και  ο Leon Camier ο οποίος έφερε την Suzuki στην 5η θέση, , ενώ στη δεκάδα βρέθηκαν οι Guintoli, Haslam, Zanetti, Badovini και Aoyama.

Οι πολλές πτώσεις ηταν χαρακτηριστικό του αγώνα με τους Jonathan Rea, Carlos Checa, Michel Fabrizio, Davide Giugliano και Loris Baz να χάνουν τον αγώνα και πολύτιμους βαθμούς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=XE9hjMzxlcA&feature=plcp”]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events