16 April 2024
motoGP 2014

Ο Marquez είναι ένα μείγμα από Rossi, Biaggi, Stoner, Lorenzo και Doohan

Μετά τη δέκατη συνεχόμενη νίκη σε δέκα αγώνες του Marc Marquez ο “κύριος” HRC Team, Livio Suppo, σε μια συνέντευξη του στην «La Gazzetta dello Sport», ισχυρίστηκε ότι ο Marquez είναι ένα μίγμα από αναβάτες του παρελθόντος όπως Mick Doohan, Casey Stoner και Max Biaggi, αλλά και τους Valentino Rossi και Jorge Lorenzo!

mm93-s27

“Ο Marc έχει το ίδιο φως του Valentino, την πιο θετική προσέγγιση στη ζωή και στους αγώνες και βλέπει αυτό το επάγγελμα σαν διασκέδαση” είπε ο Suppo ” Για αυτό το λόγο αυτό ο Rossi κατάφερε να είναι τόσο δυνατός μετά από τόσα πολλά χρόνια, και μεταδίδει τη θετικότητα γύρω του.”

“Ο Marc μοιάζει πολύ με τον Cesey στο ταλέντο και το στυλ της οδήγησης. Έχει μια απίστευτη ικανότητα να ελέγχει την ολίσθηση με ένα θεαματικό στυλ οδήγησης. Ο Stoner πρόσφερε θέαμα με την οδήγηση του όπως και ο Marc ” είπε ο Livio Suppo.

“Με τον Lorenzo μοιάζει στην ευκολία προσαρμογής στο MotoGP, ενώ μοιάζει εν μέρει και με τον Max Biaggi, επειδή έχει την ίδια αυθάδεια στην οδήγηση του απέναντι στους αντιπάλους του”.

πηγη: tuttomotoriweb

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events