19 April 2024
motoGP 2013

Ο Casey Stoner ολοκλήρωσε το πρώτο τεστ με την Honda στο Motegi.

Μετά την απογοητευτική μέρα χθες, λογο της βροχής, η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στο Motegi  ο Casey Stoner σήμερα μπόρεσε και οδήγησε κανονικά όλη  την ημέρα στο Motegi. Ο Stoner έχει συμφωνήσει για τέσσερις δοκιμές με τη Honda φέτος, αλλά επέμεινε ότι δεν σκοπεύει να αγωνιστεί ως wild-card.

stoner-motegi13

Ο Αυστραλός ολοκλήρωσε 47 γύρους στη Ιαπωνική  πίστα και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα δοκιμών όπως η HRC είχε προγραμματίσει.

Το πρωί, ο Stoner οδήγησε την RC213V του 2013 και το απόγευμα στο νέο μοντέλο του 2014, το ίδιο που δοκίμασαν ο Dani Pedrosa και ο Marc Marquez στην Aragon τον περασμένο Ιούνιο.

stoner-motegi1387

Casey Stoner: «Ευτυχώς ο καιρός βελτιώθηκε πολύ, στην πραγματικότητα είχε πολύ ζέστη και ήμασταν σε θέση να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα. Ήταν μια παραγωγική ημέρα, δεδομένου ότι το πρόγραμμα δεν ήταν πολύ σφιχτό. Θέλω να ευχαριστήσω την Honda για την υποστήριξή της. Ένιωσα πολύ καλά μετά από εννέα μήνες και είμαι χαρούμενος με το πώς η δοκιμή πήγε, αλλά αυτό δεν αλλάζει την απόφαση μου σχετικά με την συμμετοχή μου στους αγώνες ως wild cards, είναι κάτι που δεν είναι στα σχέδιά μου.»

stoner-motegi13189

Shuhei Nakamoto, Αντιπρόεδρος HRC: «Κατά τη  διάρκεια αυτών των δοκιμών, ήμασταν σε θέση να συλλέξουμε πολλά στοιχεία και ιδέες για την ανάπτυξη της RC213V, έτσι ελπίζουμε να αυξήσουμε το ρυθμό της ανάπτυξης και θα μας επιτρέψει να κερδίσουμε τον τίτλο φέτος. Έχουμε επικεντρωθεί στην RC213V, αλλά σε μελλοντικές δοκιμές θα δούμε  το MotoGP Production Racer.»

stoner-motegi1388

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events