19 April 2024
motoGP 2014

Ο Alex Marquez οδήγησε την RC213V MotoGP με τον αδελφό του Marc

Μετά τη κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στα Moto3 την Κυριακή, ο Alex Marquez είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στη μεγάλη κατηγορία, τη Δευτέρα, απολαμβάνοντας λίγους γύρους στην πίστα της Βαλένθια οδηγώντας τη Honda RC213V μαζί με τον αδελφό του, τον Marc.

12marquez,93marquez__gp_1717_slideshow_169

Η δοκιμής ήταν ένα δώρο από το HRC και τον Shuhei Nakamoto στον  νεότερο Marquez, για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στα Moto3!

Ο Alex πήρε κάποιες συμβουλές από τον μεγαλύτερο αδελφό του Marc πριν μπουν στην πίστα. Τα αδέλφια οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες που οδήγησε φέτος ο Marc και έφτασε στο 2ο τίτλο του.

Κατά την διάρκεια που ήταν μέσα στην πίστα ο Marc “καθοδηγούσε”  τον Alex μένοντας πίσω του και άλλες φόρες μπροστά του. Σε κάποια στιγμή ανάμεσα τους βρέθηκε και ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi.

46rossi,93marquez__gp_1811_slideshow_169

Ο Alex θα αρχίσει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στη Moto2  αργότερα αυτή την εβδομάδα με ένα τεστ στην Jerez. Ο ίδιος σχολίασε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που δοκίμασα τη μοτοσυκλέτα MotoGP. Χθες εκπλήρωσα ένα όνειρο μου και σήμερα άλλο ένα.
Δεν σου δίνετε  κάθε μέρα η ευκαιρία να  δοκιμάσεις μια τέτοια μοτοσυκλέτα! Θέλω να ευχαριστήσω τη Honda και ειδικά τον Shuhei Nakamoto. Ήταν ένα μεγάλο δώρο για μένα. ”

“Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η δύναμη της μοτοσυκλέτας. Το συναίσθημα που έχεις όταν είσαι στην ευθεία είναι καταπληκτικό, όπως  και στο φρενάρισμα. Η απόσταση από στροφή σε στροφή μειώνεται σημαντικά.  Σωματικά με κούρασε λίγο. Στην αρχή ήμουν λίγο σφιγμένος, αλλά στην συνέχεια κινήθηκα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Μου άρεσε και ένιωσα σαν μικρό παιδί.”

46rossi,93marquez__gp_1532_slideshow_169

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events