28 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Τσώκος κερδίζει στην Τρίπολη την Racing και βάζει φωτιά στην υπόθεση τίτλου! 4ος Αγώνας Π.Π.Τ. 2013

Ο Δεύτερος αγώνας της ημέρας τα δίχρονα 125 και 250 κυβικών  της κατηγορίας Racing. Οι μοτοσικλέτες στήθηκαν, τα φανάρια έσβησαν και ο Λάμπρος Τσώκος ήταν αυτός που έστριψε πρώτος στην Κ1 με τον Γιώργο Κίτσο και τον Αντρέα Λεφέβρ πίσω του.

EKKINHSH

Ο Λάμπρος Τσώκος ήταν αυτός που κράτησε την πρωτοπορία του αγώνα μέχρι την καρό σημαία κάνοντας μια άνετη νίκη.
Ο Λεφέβρ για αρκετούς γύρους προσπάθησε να πλησιάσει τον Τσώκο αλλά δεν κατάφερε να τον απειλήσει και στην προσπάθεια του αυτή απομακρύνθηκε από τον Κιτσο. Ο Κίτσος βλέποντας τον  Λεφέβρ να απομακρύνετε προσπάθησε να μην τον χάσει  και μετά από μερικούς γύρους κατάφερε να τον φτάσει σημειώνοντας και το ταχύτερο γύρο του αγώνα με 59.516.

11

Για αρκετούς γύρους έδιναν την μάχη τους για την δεύτερη θέση του βάθρου με τον Κιτσο να περνά τον Λεφέβρ στον 18ο γύρο και να μένει στην δεύτερη θέση μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Λεφέβρ έκλεισε και το βάθρο του αγώνα.

1

Ποιο πίσω η μάχη των 125 ήταν θεαματική και συνεχής με τους Χρονόπουλο, Αβραμόπουλο και Ντότσικα με τις εναλλαγές των δυο πρώτων στις θέσεις συνεχώς και με τον Ντότσικα κολλημένο πίσω τους.

42

Το ποιο πίσω γκρουπ αποτελούνταν από τους Σεφέρογλου, Αναστασιάδη και Ρούση που έτρεχε με  την μηχανή του τραυματία από τον προηγούμενο αγώνα, Κανελλόπουλο. Στις ποιο πίσω θέσεις ο Κωνσταντίνος Λεφέβρ ο οποίος είχε μια πτώση στο πρωινό ζέσταμα χωρίς να τραυματιστεί, αναγκάζοντας τον όμως να τρέξει με μια άλλη μοτοσικλέτα. Ο Ιάσωνας Αυλωνίτης ήταν αυτός που τερμάτισε 11ος και ήταν η πρώτη του συμμετοχή φέτος. Στον 3ο γύρο εγκατέλειψε ο Γρήγορης Χρονόπουλος από μηχανική βλάβη.

65

Ο Τσώκος με την δεύτερη νίκη του φέτος και με 70 βαθμούς ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι μόλις με 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Λεφέβρ και 5 βαθμούς μπροστά από τον Κίτσο.
Έτσι το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα στα Μέγαρα στις 17 Νοεμβρίου.

 VRABEIO

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ RACING

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ, ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events