29 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ο Πίππος κυρίαρχος του αγώνα στην SUPERSTOCK στα Μέγαρα! Ο πρωταθλητής ξαναχτυπά! – 3ος Γύρος, 4ος Αγώνας Π.Π.Τ. 22/9/2013.

Ο αγώνας της μεγάλης κατηγορίας ήταν ο τελευταίος της ημέρας και έδωσε πολύ θέαμα στον κόσμο που είχε έρθει στα Μέγαρα να παρακολουθήσει τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

IMG_8792

Νικητής της ποιο ισχυρής κατηγορίας ο περσινός πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος που σημείωσε την δεύτερη φετινή του νίκη που τον φέρνει ψηλά στην βαθμολογία με διαφορά 27 βαθμών μπροστά από τον Παναγιωτόπουλο που δεν βαθμολογήθηκε και από τον Γκιζίνο που με την 5η θέση του ισοβαθμεί με τον Παναγιωτόπουλο με 59 βαθμούς.

Ο Πίππος έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και έστριψε πρώτος με τον Γκιζίνο πίσω του και τον Παναγιωτόπουλο που είχε την Pole τρίτο μπροστά από τον Γιώργο Τσίτο που ξεκινούσε δεύτερος.

_MG_4666

Ο Παναγιωτόπουλος πριν καν συμπληρώσει ένα γύρο είχε μηχανική βλάβη αναγκάζοντας τον να εγκαταλείψει φανερά δυσαρεστημένος.

Ο Πίππος φάνηκε αποφασισμένος και δεν άφησε κανέναν να αμφισβητήσει την υπεροχή του σε όλο τον αγώνα μέχρι που πήρε την καρό σημαία, την οποία αφιέρωσε στον Γιάννη Μπούστα που τον προπονεί τους τελευταίους μήνες!

_MG_4630

Ο Γκιζίνος προσπάθησε να ακολουθήσει τον Πίππο ενώ συγχρόνως είχε πίσω του τον Τσίτο και τον Μαρκεσσίνη που τον καταδίωκαν. Γρήγορα δέχτηκε την επίθεση του Τσίτου στην Κ1 όπου και πέρασε στην δεύτερη θέση που την κράτησε μέχρι την καρό σημαία! Αυτό ήταν το δεύτερο βάθρο του Γιώργου Τσίτου που τρέχει πρώτη φορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα!

_MG_4715

Ποιο πίσω στην 5η θέση ο Ευθύμιου είχε πίσω του τον Σπηλιώτη και τον Τσαλίκη που πίεζαν. Στην 8η θέση βρισκόταν ο Γιώργος Παπασταύρου που έκανε μια καλή εκκίνηση και βρέθηκε στην 8η θέση με τον Γερακίτη να τον κυνηγά και ποιο πίσω του τον Πολύδωρο, τον Καντιμοίρη και τον Αχτύπη να κινηθούν να ανεβούν θέσεις.

_MG_4657

Ο Τσαλίκης κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα τελικά τερμάτισε στην 4η θέση πίσω από τον Γιώργο Μαρκεσσίνη που κέρδισε το πρώτο του βάθρο για φέτος!

Ο Γκιζίνος δεν άντεξε στην πίεση του Μαρκεσσίνη και λίγο αργότερα του Τσαλικη και έτσι τερμάτισε στην 5η θέση μπροστά από τον Μιχάλη Σπηλιώτη που έδωσε για πολύ ώρα μάχη με τον Τσαλίκη και τον Ευθύμιου που τον άφησε τελικά πίσω του στην 7η θέση!

IMG_8794

Ο Γιώργος Παπασταύρου παρόλο που έχασε μια θέση από τον Γερακίτη μπόρεσε και απάντησε και πέρασε και πάλι μπροστά και τερμάτισε στην 8η θέση μπροστά από τον Αχτύπη που στο μεταξύ κέρδισε τις μάχες με τον Πολύδωρο, τον Καντιμοίρη και τον Γερακίτη!

IMG_8924

Ο Βασίλης Γερακίτης τελικά τερμάτισε στην 10η θέση παρόλο που ανέβηκε για μεγάλο μέρος του αγώνα μέχρι την 8η θέση.
Στην 11η θέση τερμάτισε ο Ροδίτης οδηγός Στέφανος Καντιμοίρης που έδωσε και αυτός τις μάχες του με τον Πολύδωρο που τον άφησε τελικά πίσω του στην 12 θέση. Στην 13η θέση Τερμάτισε ο Γιώργος Κοντοστάνος που ήταν και ο πρώτος του αγώνας στην μεγάλη κατηγορία!

IMG_8800

Ήταν ένας καλός αγώνας με πολλές μάχες, ένταση και όπως έχουμε και πει πάλι ΘΕΑΜΑ που είναι και το ζητούμενο!

IMG_9420

 Superstock race ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Superstock race ΓΥΡΟΛΟΓΙΟ

VIDEO ΑΓΩΝΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2013

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events