29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΚΟΣΜΟΣ

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΝΟΤΙΑ

με KTM SMT 990

Τέσσερεις ήπειροι (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική) και 17 χώρες – Τουρκία, Αίγυπτος, Σουδάν, Αιθιοπία, Κένυα, Τανζανία, Μαλάουι, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Νότια Αφρική, Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία, Περού, Χιλή, Ουραγουάη, Παραγουάη –  θα αποτελέσουν το καινούριο πεδίο ταξιδιωτικής δράσης του Κωνσταντίνου Μητσάκη.

Χθες Δευτέρα 11 Ιουνίου στο κατάστημα “KTM Racing Center 500” έγινε η παράδοσης μιας μοτοσυκλέτας KTM SMT 990 στον Κωνσταντίνο Μητσάκη, με την οποία θα επιχειρήσει τον «Γύρο του Κόσμου… Νότια»

Με αφετηρία και τερματισμό την Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης σκοπεύει μέσα σε μόλις 80 ημέρες να πραγματοποιήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι 21.500 χλμ στο Νότιο Ημισφαίριο της Γης (Αφρική, Νότια Αμερική)

…και φυσικά η μοτοσυκλέτα που επέλεξε για να ταξιδέψει και αυτή την φορά είναι μια ΚΤΜ 

Το κλειδί της SMT 990 παρέδωσε στον Έλληνα ταξιδευτής ο τεχνικός διευθυντής της ΚΤΜ S.E.E Τάσος Αθανασόπουλος, που ανέλαβε την προετοιμασία της πορτοκαλί μοτοσυκλέταςγι’ αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Το κλειδί της SMT 990 παρέδωσε στον Έλληνα ταξιδευτής ο τεχνικός διευθυντής της ΚΤΜ S.E.E. Τάσος Αθανασόπουλος, που ανέλαβε την προετοιμασία της πορτοκαλί μοτοσυκλέτας γι’ αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Ο «Γύρος του Κόσμου …Νότια» ξεκινά στις 20/6/2012 και ολοκληρώνεται στις 6/9/2012

Εμείς του ευχόμαστε Καλό Ταξίδι και ανυπομονούμε να διαβάσουμε τις καινούριες εμπειρίες του!!!

Λίγα λόγια για τον Ταξιδευτή

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης γεννήθηκε στις 19/11/1964 και είναι καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, με πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του Πανεπιστημίου Αθηνών

Τα τελευταία 25 χρόνια έχει ταξιδέψει με μοτοσυκλέτα σε 102 χώρες και από το 1993 αρθρογραφεί στον ημερήσιο και ειδικό τύπο, ενώ έχει εκδώσει 12 βιβλία ταξιδιωτικού περιεχομένου.

Λίγα λόγια για την Μοτοσυκλέτα

Η 990 SMT γεννήθηκε το 2009 στο Mattighofen της Αυστρίας και από την πρώτη μέρα άλλαξε τα δεδομένα, δίνοντας νέα διάσταση στην οδηγική απόλαυση.

Απόλυτη σε αριθμούς – 196 kg, 115 hp – είναι έτοιμη να σε συντροφεύσει στα μακρινά ταξίδια σου, αλλά και στην κίνηση της πόλης, και να σου προσφέρει ατελείωτες συγκινήσεις ως γνήσια KTM.

Κινητήρας V2 990 cc, Πλαίσιο χρωμιομολιβδένιο χωροδικτύωμα, Αναρτήσεις εμπρός πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 48 χιλ USD WP, Αναρτήσεις πίσω πλήρως ρυθμιζόμενο WP, Φρένα Brembo με ακτινικές 4-πίστονες δαγκάνες και ABS τελευταίας γενιάς της BOSCH

 

Δ.Τ.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events