28 March 2024
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑΔιεθνή Επικαιρότητα

Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος στο Sachsenring στον Διεθνή αγώνα IDM στις 1&2/9/2012

Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος και η αγωνιστική ομάδα TRIUMPH PIERRAKOS ταξιδεύει για την Γερμανία όπου  θα λάβει μέρος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα IDM στις 1 και 2/9/2012 !


Πρόκειται για ένα σημαντικό αγώνα με άρωμα  GP με συμμέτοχες οδηγών από όλο το κόσμο εκτός των Γερμανών !
Πρόκειται για ένα σημαντικό Διεθνή πρωτάθλημα με τις εξής κατηγορίες : IDM Superbike, IDM Supersport, IDM125/moto3, IDM Sidecar και το Yamaha Cup και ADAC για νέους.
Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος θα συμμετέχει στην IDM Supersport κατηγορία με το 2012 Daytona 675 R.
Ο Έλληνας οδηγός θα παλέψει για το καλύτερο σε μια πίστα που δεν έχει ξανατρέξει ξεκινώντας από το Σαββάτο το πρωί με τα ελεύθερα δοκιμαστικά και αργότερα με τα χρονομετρημένα και το απόγευμα θα λάβει μέρος στον πρώτο αγώνα και την Κυριακή το απόγευμα στον δεύτερο αγώνα της ίδιας κατηγορίας !

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο σήμερα ενώ ταξιδεύει για Γερμανία μας είπε ότι όλη η ομάδα είναι σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα, έχουν κάνει τις καλύτερες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα και περιμένουν  να μπουν στην πιστά για τις τελικές ρυθμίσεις. Επίσης μας είπε πως ίσως όλο το διήμερο μπορεί να είναι βρόχινο κάτι που έχει λίγη εμπειρία αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο !
Σε ερώτηση μας τι γνωρίζει για την πιστά μας είπε ότι η μόνη γνώση που έχει είναι από αγώνες που έχει δει και από ηλεκτρονικό παιχνίδι,  αλλά είναι αισιόδοξος όπως όλη η ομάδα για ένα κάλο αποτέλεσμα
Από την δική μας την μεριά του ευχόμαστε κάθε επιτυχία ελπίζοντας για ένα αποτέλεσμα που θα δώσει φτερά σε έναν Έλληνα οδηγό για διεθνή καριέρα !

Να σημειώσουμε  ότι στο “Σπίτι του γερμανικού μοτοσικλέτισμου» θα είναι και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2 και αναβάτης του MotoGP  Stefan Brad !. Επίσης να επισημάνουμε ότι στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος αθλητές όπως ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Supersport Karl Muggeridge που θα τρέξει με  Honda στην κατηγορία  IDM Superbike.
] Ένα σημαντικό βήμα λοιπόν για τον Έλληνα οδηγό αλλά και για τον Ελληνικό κόσμο των αγώνων θα είναι η συμμετοχή του Γρηγόρη Παναγιωτόπουλου , για αυτό θα είμαστε συντονισμένοι στο Sachsenring της Γερμανίας και θα σας ενημερώνουμε !

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events