16 April 2024
Isle of Man TTVIDEOSΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Ανδρέας Ψυχογυιός κάθε μέρα και καλύτερα στο ISLE OF MAN ! VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πορεία του Ανδρέα Ψυχογυιού συνεχίζεται ανοδική, μετά την πρώτη επαφή του με την διαδρομή επικοινωνήσαμε και μας είπε τις πρώτες εντυπώσεις του.

Ήταν φοβερή εμπειρία, είναι μια τρέλα, για πρώτη φορά κάναμε καλό χρόνο, με πολύ κούνημα στην μοτοσυκλέτα. Αύριο θα κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις και θα είμαστε πιο άνετα.” μας είπε ο Αντρέας και συνέχυσε “Είχα φοβερό πρόβλημα με το τιμόνι κουνάτε άσχημα, είχαμε αφήσει τις ρυθμίσεις από τον τελευταίο αγώνα στα Μέγαρα αφού δεν είχαμε καθόλου δεδομένα. Τώρα μετά από το σημερινό, έχουμε τα πρώτα μας δεδομένα και θα κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις για την Κυριακή και βέβαια για τα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά την Δευτέρα

Την Δεύτερα ο Αντρέας Ψυχογυιός έλαβε μέρος στα πρώτα δοκιμαστικά όπου πήρε και την πρόκριση για τον αγώνα με χρόνο 23:55.201, έναν χρονομετρημένο γύρο και ταχύτητα μέση ωριαία ταχύτητα 94.64μιλια ( 152.31kph)! Ο γύρος του αγώνα Ana Grand Prix έχει μήκος περίπου 60 χιλιόμετρα! Ο αγώνας στην κατηγορία του Ανδρέα Ψυχογυιού θα έχει τέσσερις γύρους, περίπου στα 240 χιλιόμετρα !

Αντρέας Ψυχογυιός: “Από την πρώτη μέρα των δοκιμών πήραμε την πρόκριση για τον αγώνα. Αυτό είναι καλό για την ομάδα μας διότι ξεκινάμε με πολύ καλή βάση. Σε αναμονή αύριο Τρίτη εάν έχει καλό καιρό και μπορέσουμε να οδηγήσουμε σε πλήρη στεγνό τάπητα θα αλλάξουμε κατά πολύ τα σημερινά δεδομένα !”

Μετά τα δοκιμαστικά της Δευτέρας οι μηχανικοί της ομάδας έκαναν τις διορθωτικές ρυθμίσεις και έτσι ο Ανδρέας Ψυχογυιός την Τρίτη με την εμπειρία του και πιο άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα του κατάφερε και κατέβασε το χρόνο του από την Δεύτερα ενάμιση λεπτό κάτω και ανέβηκε ενεά θέσεις στην κατάταξη. Η βελτίωση του Ανδρέα Ψυχογυιού είναι μεγάλη, , ο χρόνος που έκανε ήταν 22:30.081 και μέση ωριαία ταχύτητα 100.607 μίλια (161.91kph) που τον έφεραν στην 23η θέση από την 32η , ο ίδιος αναφέρει σε σχόλιο του,  “Η Ομάδα δούλεψε άψογα, όλες οι αλλαγές που κάναμε στην μοτοσυκλέτα έφεραν αποτελέσματα. Κατεβάσαμε τον χρόνο 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα τον γύρο και φτάσαμε μέση ωριαία ταχύτητα τα 100,67 μίλια . Οι ειδικοί μας είπαν εδώ ότι πρέπει να παραμείνουμε εκεί μέχρι τον αγώνα διότι είναι πολλή γρήγορος χρόνος για αναβάτη που έχει κάνει 3 γύρους τους σεβόμαστε και τους ευχαριστούμε.
Μας είπαν μην παρασυρθούμε διότι οι περισσότεροι με καλλίτερο χρόνο από εμάς έχουν εμπειρία από την περσινή χρονιά .
Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και σας δίνουμε την αγάπη μας και αρκετή αδρεναλίνη
!”

Μείνετε συντονισμένοι στο BikerSpirit για την εγκυρότερη και πλήρη ενημέρωση!

Δείτε το Δευτερο βίντεο απο την διαδρομή του Ανδρέα Ψυχογυιού στο Isle of Man


 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events