27 April 2024
motoGP 2012

Οι νικητες του motoGP μιλουν για τον αγωνα στην Catalunya

Οι Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκαν στην αίθουσα συνεντεύξεων και μίλησαν για τον  αγώνα της Catalunya.

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory):  Ήταν δύσκολος αγώνας. Στην αρχή, όταν ήμουν 3ος έπρεπε να είμαι ήρεμος και υπομονετικός για να μην κάνω κάποιο λάθος πίσω από τον Ben και τον Dani. Έπειτα περίμενα την ευκαιρία μου, οι υπόλοιποι έμειναν λίγο πίσω και έμεινα με τον Dani. Ο Dani σταδιακά έχανε το ρυθμό του και εκμεταλλεύτηκα ένα λάθος του σε μια στροφή και πίεσα πάρα πολύ και κατάφερα και πέρασα μπροστά κερδίζοντας έτσι τον αγώνα . Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος .

 

 

 

Dani Pedrosa (Repsol Honda): Ο αγώνας ήταν λίγο περίεργος,   στην αρχή αισθάνθηκα άνετα, αλλά ο Jorge ήταν κολλημένος πίσω μου. Μετά με πέρασε και σχεδόν με έβγαλε εκτός πίστας, έπρεπε λοιπόν ανακάμψω. Βγήκα στην πρωτοπορία και βρήκα το ρυθμό μου, οδηγούσα καλά, αλλά στο τέλος δεν μπορούσα να διατηρήσω το ρυθμό μου όπως στην αρχή. Προσπάθησα όσο καλύτερα μπορούσα, η 2η θέση είναι καλή, αλλά ήθελα να κερδίσω εδώ, είμαι λίγο απογοητευμένος. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να έρθει η νίκη όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

 

 

 

Andrea Dovizioso (Monster Yamaha Tech3): Είμαι ικανοποιημένος, είναι ωραίο να βρίσκεται ανάμεσα στους εργοστασιακούς αναβάτες. Η αίσθησή μου με τη Yamaha βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τη Yamaha και την ομάδα γιατί  έχουμε πάθος και πιέζουμε για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας. Είμαστε κοντά, έχουμε ρυθμό γρήγορο και κοντά στους πρώτους.

 

 

 

 

.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events