29 March 2024
Enduro

Οι Ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ENDURO που θα γίνει στην Καλαμπάκα.

13 Ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ENDURO που θα γίνει στην Καλαμπάκα σε λίγες μέρες από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2014.

Στην E1 οι Τρικαλινοί Αλέξης Ζώρας με KTM  και με το νούμερο 50 (KTM‎.‎  MICHELIN – SIOKISMOTO – FRIENDS ) και Βασίλης Βρακάς με KTM  και με το νούμερο 51 (MOLET)  και από την Νέα Πέραμο Αττικής ο Παναγιώτης Ζαφειρίιου με HONDA και με το νούμερο 52 (PANNACORDEON-ZAFEIRIOU,MONSTER SHOP).

Στην Ε2 ο πολυπρωταθλητής από τα Γρεβενά Βασίλης Σιαφαρίκας με HONDA και με το νούμερο 60 (REDRIDERS – HONDA SARAKAKIS) και ο Τρικαλινός Γιάννης Τρίγκας με HONDA και με το νούμερο 61 (CHACHAGIAS). Από την Αθηνα ο Ηλίας Κυριλής με BETA και με το νούμερο 62 (BETA FUORISTRADA TEAM)  και απο την Καστορια ο Αντώνης Δήμου με HUSQVARNA και με το νούμερο 63 (MOTOACTION HUSQVARNA TEAM).

Στην E3 ο Απόστολος Ζβιντερίκος απο την Μυτιλινη με KTM και με το νούμερο 70 (ΜΠΛΑΝΗΣ‎ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ‎-‎ENDURO‎FIGHTER) , ο Χρήστος Παπαθεοδώρου από τα Γρεβενά με HONDA και με το νούμερο 71 (MONSTER‎SHOP‎.‎GR ‎- MXHOUSE – LIQUI MOLI‎), ο Θανάσης Tρίγκας από τα Τρίκαλα με HONDA και με το νούμερο 72 (CHACHAGIAS) και ο Γιάννης Σεβαστόπουλος από την Αθήνα με GAS GAS  και με το νούμερο 73 (EXTRA PRODUCTS – TAVERN ROZALIA).

Στην Ε JUNIOR ο Παναγιώτης Κακολύρης με KTM και με το νούμερο 82 (KTM SEE, DENICOL, MICHELIN, MC MOTO IMPORT).
Στην E YOUTH ο Αρτέμης Σφιναρολάκης με HUSQVARNA και με το νούμερο 90 (MOTOACTION HUSQVARNA TEAM).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Έλληνες οδηγούς μας.

ellinikes-noumeramask2014BS-XORHGOS

world-enduro-maskPOSTER2014

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events