26 April 2024
motoGP 2013

Οι δημοσιογράφοι του MotoGP λένε την γνώμη τους για την σεζόν του 2013

Στην πρώτη επίσημη δοκιμή του 2013 στη Sepang, δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο δήλωσαν  τις απόψεις τους για την νέα σεζόν του MotoGP , ποιοι νομίζουν ότι θα είναι  οι κύριοι πρωταγωνιστές .

2013-feat-intw-journalist-ok_slideshow_169

-Μιλώντας για τα φαβορί των  τίτλων …

Matt Birt, MCN
“Νομίζω πως είναι σίγουρα για μια μάχη  μεταξύ του Jorge Lorenzo και του Dani Pedrosa. Είδαμε πέρυσι ότι αυτοί οι δύο ήταν πολύ πιο μπροστά, εκτός του Casey, σε σχέση με τους άλλους οδηγούς. Επίσης θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει ο Valentino τώρα που γύρισε πίσω στη Yamaha. ”
Günther Weisinger, Speedweek
“Διεκδικητές του τίτλου …. Lorenzo, Pedrosa και Rossi …».

Henny Ray Abrams, Cycle News
“Νομίζω πως θα είναι τρεις, και είναι ο Dani Pedrosa, ο Marc Márquez και ο Jorge Lorenzo χωρίς όμως συγκεκριμένη σειρά.”

Η  επιστροφή του Valentino στην Yamaha …

Enrico Borghi, περιοδικό Motosprint
“Ο Valentino θα είναι η μεγάλη είδηση ​​φέτος.  Τον εμπιστεύονται πολύ, νομίζω ότι θα είναι στο βάθρο, όμως. Όμως επειδή  τον ξέρω πολύ καλά –  Στο μυαλό του, δουλεύει για να είναι και πάλι το νούμερο  1. Δεν θέλει  να το  πει, αλλά το σκέφτεται … θέλει πολύ να το προσπαθήσει. ”
-Σχετικά με τον  rookie  Marc Márquez …

José Maroto, Motociclismo
“Αυτός [ο Márquez] θα είναι στο βάθρο από τον πρώτο αγώνα και ότι θα παλεύει για την νίκη πολύ σύντομα.
Henny Ray Abrams, Cycle News
“Νομίζω ότι θα κερδίσει αρκετούς αγώνες. Εάν θυμάστε από το 2008, όταν ο Jorge ήρθε, είχε την  pole position και στους  τρεις πρώτους αγώνες τερμάτισε τρίτος, δεύτερος, πρώτος.  Θα είναι δύσκολο για τον Márquez να το κάνει αυτό, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι δεν μπορεί. ”

-Και ποιος άλλος θα μπορούσε να εκπλήξει …

Matt Birt, MCN

“Νομίζω ότι Cal γνωρίζει το γεγονός ότι  πρέπει να βγει  μπροστά  φέτος. Ο Dovi  πέρυσι είχε έξι βάθρα, o Cal δύο, και νομίζω ότι o Cal πρέπει να κάνει και αυτός αντίστοιχα βάθρα όπως είχε ο Andrea. Όμως, πρόκειται είναι δύσκολο. Το MotoGP  γίνεται όλο και πιο δύσκολο κάθε χρόνο. Αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκπληξη. ”

 

Henny Ray Abrams, Cycle News

“Νομίζω ότι ο Stefan Bradl πρόκειται να είναι καλύτερος από ό, τι ήταν πέρυσι. Νομίζω ότι θα είναι μπροστά από το δεύτερο γκρουπ πίσω από τους 3 πιο γρήγορους οδηγούς.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events