29 March 2024
motoGP 2013

Οδηγοί απαντούν για την προσπέραση της Jerez

Με τη σκόνη από τον αγώνα  να έχει κατακάτσει στη Jerez μετά από το γνωστό περιστατικό της τελευταίας στροφής  μεταξύ του Marc Marquez και του Jorge Lorenzo, ρωτήθηκαν ορισμένοι από τους αναβάτες τη Δευτέρα αφού ήταν ποιο χαλαροί να πουν την  γνώμη τους σχετικά.

01_93-marquez,-99-lorenzo_fer1707_slideshow_169[1]

 Dani Pedrosa(Repsol Honda Team) “Είναι ο τελευταίος γύρος και είναι μια επιθετική κίνηση προφανώς. Φαντάζομαι ότι αν δεν ακουμπούσαν, ο Marquez θα έβγαινε εκτός πίστας. Αυτό σημαίνει ότι άργησε λίγο στα φρένα. Ήταν παρόμοιο περιστατικό με αυτό που έγινε στην εκκίνηση στο  Ώστιν, αλλά τότε είχα το χρόνο να τον δω που ερχόταν. Απλά ελπίζω να μην επαναληφθεί στους επόμενους αγώνες”.

 Colin Edwards(Mobile Forward Racing) “Είναι αγώνες μοτοσυκλετών, σωστά; Ξέρετε, κάθε φορά μπροστά σε τέτοιο πλήθος, έχεις μεγάλο πάθος… και ειδικά ο Marquez. Άλλωστε είμαστε στην Ισπανία! Αυτά συμβαίνουν εδώ και συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του κόσμου. Δεν έχει σημασία με ποιανού το μέρος είστε – πάρτε το ή αφήστε το – έτσι είναι οι αγώνες!”

 Andrea Dovizioso (Ducati Team) “Νομίζω ότι Marquez ήταν αρκετά επιθετικός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν πάνω από το όριο. Αλλά σίγουρα πρέπει να γίνει συνεννόηση με την Επιτροπή για να είναι ξεκάθαροι οι κανονισμοί. Θέλω να πω, ο καθένας πρέπει να ξέρει πώς μπορούμε να παλέψουμε. Αλλά έτσι κι αλλιώς, ήταν δύσκολο, αλλά δεν νομίζω ότι πάνω από το όριο.”

 Valentino Rossi (Yamaha Factory Racing) “Είναι μια σκληρή επίθεση στα σίγουρα και μια δυνατή προσπέραση από τονMarquez. Ακούμπησε τον Jorge, αλλά ήταν στον τελευταίο γύρο, στην τελευταία στροφή και είναι σίγουρο ότι αυτός που είναι πίσω θα δοκιμάσει κάτι. Ο Jorge άφησε την πόρτα ανοιχτή και ο Marcμπήκε μέσαέτσι νομίζω ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε αγώνες”.

93marquez-vs-99lorenzo

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events