20 April 2024
BMWΔιεθνή Επικαιρότητα

Νέο Υδρόψυκτο BMW R1200RT για το 2014 ?

Στους δρόμους της Γαλλίας στο cirque de Navacelles φαίνεται πως  βρέθηκαν να κάνουν δοκιμαστικές βόλτες τρία BMW RT  τα οποία μάλλον προορίζονται να δοθούν στην αγορά το  2014.

BMW_R1200_RT_2014-3-07684

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από το γαλλικό Motomag.com,οι οποίες τραβήχτηκαν από έναν blogger του περιοδικού, δείχνουν τρία καμουφλαρισμένα BMW  RT  σε τελικό στάδιο δοκιμών .

Δεδομένου της κυκλοφορίας του υδρόψυκτου r 1200 gs ήταν θέμα χρόνου να δούμε κάτι ανάλογο και στην έκδοση RT έτσι  μπορούμε να μαντέψουμε πως το νέο RT θα παραμείνει στα 1200 cc  και ενδεχoμένος να εφοδιαστεί και αυτό με υδρόψυκτο κινητήρα .

Ερμηνεύοντας τις εικόνες που βλέπουμε το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως οι γερμανοί έχουν απομακρυνθεί αρκετά από τις γραμμές του παλιού μοντέλου.Το νέο RT φαίνεται αρκετά πιο ογκώδες  σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και εμφανισιακά έχει δανειστεί αρκετές λεπτομέρειες από το Κ1600GT.

Βέβαια αυτό ίσως να είναι και μέρος του καμουφλάζ για να μπερδέψουν λίγο τα αδιάκριτα βλέμματα και στο τέλος να παρουσιαστεί κάτι εντελώς διαφορετικό όπως έχουμε δει αρκετές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις από διαφορές εταιρίες, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί στο μέλλον προς το παρόν τίποτα δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά παρά ότι μπορούμε να διακρίνουμε από τις εικόνες που έχουμε.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events