16 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Μ.Α.Μ. RACING TEAM 48 SUPER STOCK, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Eχοντας διανύσει ένα δεκαπενθήμερο περίπου μετά τον πρώτο για το 2014, αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην Τρίπολη, και έχοντας αφήσει πίσω το πρώτο μούδιασμα που νιώσαμε, η ομάδα μας κάνει έναν μικρό απολογισμό. Τον χειμώνα που μας πέρασε ξοδέψαμε αρκετές ώρες να βελτιωθούμε σαν ομάδα, είδαμε ξανά και ξανά τα βίντεο των αγώνων, κάναμε καινούργιες ρυθμίσεις, νέες δοκιμές και τελικά τα αποτελέσματα του αγώνα μας επιβράβευσαν.
Γιατί για εμάς ο αγώνας πήγε καλά. Από την άποψη πως οι πέντε αυτοί γύροι ήταν αρκετοί για να δούμε την εξέλιξη στη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας και το θερμό πάθος του οδηγού μας !
Έχοντας την πτώση αυτή λοιπόν στον έκτο γύρο, μπορεί να χάσαμε την συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως είμαστε θετικοί και αισιόδοξοι για την μελλοντική πορεία της ομάδας μας.
Ο οδηγός μας, Στέφανος Καντιμοίρης, υπεβλήθει σε ανοιχτή ανάταξη και οστεοσύνθεση αστράγαλου, μια πολύ δύσκολη και πολύωρη εγχείρηση, έχοντας υποστεί συντριπτικό κάταγμα του έξω και έσω σφύρου. Μετά τη δεκαήμερη νοσηλεία του στο ΚΑΤ παραμένει δυνατός και σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Εύχεται σε όλους τους συναθλητές του καλή συνεχεία με ταχύτητα και ασφάλεια κι ευχαριστεί πολύ όλους όσους βρέθηκαν κοντά του αλλά και αυτούς που του ευχήθηκαν τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου.

IMG_6240

Μεγάλη ευγνωμοσύνη χρωστάμε στον γιατρό μας Ά Επιμελητή ΚΑΤ κ.Κοκορόγιαννη Κωνσταντίνο που ξεπέρασε τον εαυτό του για 5 συνεχόμενες ώρες και ξημερώματα Δευτέρας μας ανακοίνωσε την ανέλπιστη θετική εξέλιξη. Θερμά ευχαριστώ όμως οφείλουμε ιδιαίτερα και σε αυτούς που ήταν κοντά του και βοήθησαν στις πρώτες στιγμές, τον Βλάχο Γιώργο, τον Φασουλάρη Γιάννη, το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Νίκο Ζαλαβρα παθολόγο, και τέλος στον Δημήτρη Μπούκη για την αδελφική του βοήθεια!

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events