28 March 2024
Διεθνή Επικαιρότητα

Μοτοσικλετιστής κηδεύτηκε με την μηχανή του στην Αμερική !!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!

Ναι καλά διαβάσατε, έγινε και αυτό, που αλλού ? στην Αμερική.

Billy_Standley_002

Ο 82χρονος κηδεύτηκε στο Ohio την Παρασκευή, ενώ καθόταν πάνω σε μια Electra Glide του 1967. Ο 82χρονος είχε ζητήσει να κηδευτεί μαζί με την Harley-Davidson μοτοσικλέτα του και έτσι οι συγγενείς του ακλούθησαν την τελευταία του επιθυμία όταν υπέκυψε από  καρκίνο του πνεύμονα, την Κυριακή.

Billy_Standley_006

Ο Billy Standley  είχε φροντίσει εδώ και πέντε χρόνια να ετοιμάσει ένα κλωβό και είχε τοποθετήσει μέσα την μοτοσυκλέτα του και βέβαια αρκετά από διάφορα τρόπαια που είχε!  Είχε φροντίσει να αγοράσει το χώρο τριών ακόμη τάφων δίπλα από της συζύγου του για να χωρέσει αυτό το περίεργο φέρετρο.

Billy_Standley_005

«Αν τον επισκεπτόσασταν στο σπίτι του όσο ζούσε σίγουρα θα σας έδειχνε το  φέρετρο του» δήλωσε  ο γιος του Roy Standley «Ήταν πολύ περήφανος για αυτό.»

Billy_Standley_001

«Ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος» δήλωσε η κόρη του Dorothy Brown «Αλλά ήταν  πολύ καλός πατέρας για εμάς, μας αγάπησε και μας μεγάλωσε καλά και φυσικά, δεν μπορούσαμε να μην εκτελέσουμε την επιθυμία του»

Billy_Standley_007

Με μια δημόσια πομπή η μηχανή του και ο ίδιος μέσα στο από πλεξιγκλάς φέρετρο, ρυμουλκήθηκε από το σπίτι του στο νεκροταφείο Fairview,  με μοτοσικλετιστές από όλη τη χώρα να τον ακολούθου στην μνημειώδη τελευταία του βόλτα του.

Billy_Standley_009

Πηγη: nydailynews.com

ο  Billy Standley σε νεότερη ηληκία
ο Billy Standley σε νεότερη ηληκία

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ????

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events