28 March 2024
Dakar 2014VIDEOS

Μοτοσικλέτα φλέγεται στο Dakar. Συγκλονιστικό Video!

Κορυφαία στιγμή της 5ης ημέρας του Rally Dakar ήταν αυτή όταν η μοτοσικλέτα του Paulo Gonçalves ο οποίος ήταν  πρωτοπόρος της σημερινής μέρας μέχρι εκείνη την στιγμή πήρε φωτιά  στο 143ο  χιλιόμετρο της ειδικής για άγνωστους λόγους προς το παρόν. Η σκηνή του βίντεο είναι συγκλονιστική και κυρίως η έκφραση του οδηγού που δείχνει όλη την απελπισία αλλά και την απογοήτευση που τον κάνει να κλαίει!

Paulo-Gonçalves-1

O Paulo Gonçalves αν και ξεκίνησε πολύ καλά την μέρα σημειώνοντας συνεχώς ταχύτερο χρόνο μέχρι το σημείο του ατυχήματος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειες του αφού η μοτοσυκλέτα του κάηκε ολοσχερώς παρά τις προσπάθειες του να την σβήσει όπως  φαίνεται και στο βίντεο. Το Rally Dakar 2014 έληξε άδικα για τον Πορτογάλο κάτι που τον πλήγωσε όπως δήλωσε και ο ίδιος:

« Είμαι πληγωμένος, είναι πολύ λυπηρό να τελειώνω τον αγώνα με αυτόν τον άδοξο τρόπο . Έκανα ένα πολύ καλό ξεκίνημα, πήρα το προβάδισμα και ήμουν αποφασισμένος να κερδίσω σήμερα . Μετά από μια πτώση είδα την μοτοσυκλέτα μου να φλέγεται, αμέσως έκανα τα πάντα για να σβήσω τη φωτιά αλλά δεν ήταν δυνατό. Αισθάνθηκα αβοήθητος , δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κάνω. Έτσι έληξε το Dakar για μένα»

.

Ο Paulo Gonçalves είναι ένας έμπειρος αναβάτης που αγωνίζεται από το 1991 και έχει κερδίσει πολλά πρωτάθλημα τα στην Πορτογαλία. Έχει πολλές διακρίσεις σε διεθνής αγώνες και πείρα αρκετών χρόνων στο Rally Dakar.

FOTIA-e1389310029302

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events