28 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2012

Καυτό διήμερο στο Τυμπάκι στον 3ο Αγώνα του Παν. Πρωτ. Ταχ. 2012. Ρεπορτάζ Pole Position.

Σάββατο πρωί και όλες οι ομάδες και οι οδηγοί κατευθείαν από το καράβι στο αεροδρόμιο στο Τυμπάκι για να ξεκινήσουν τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του 3oυ Αγώνα του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2012. Η ζέστη από νωρίς το πρωί μας έδειξε τα δόντια της παρόλο που ένας αέρας που φυσούσε έκανε ποιο υποφερτά τα πράγματα αλλά ενοχλούσε τους οδηγούς στην προσπάθεια τους για την βελτίωση των χρόνων τους.

Κάτω από τον καυτό ήλιο λοιπόν ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και η προσπάθεια των αθλητών να κερδίσουν την πρώτη θέση στην σχάρα της εκκίνησης.

Πρώτη κατηγορία η OPEN με 15 συμμετοχές , αρκετές απουσίες αλλά και με την παρουσία των κρητικών οδηγών. Για πολλούς οδηγούς ηταν η πρώτη φορα που βρέθηκαν στο Τυμπάκι.

Με χρόνο 56.978 ο Στράτος Δεβελέκος έκανε τον ταχύτερο χρόνο των χρονομετρημένων κερδίζοντας την δεύτερη Pole Position της χρονιάς.

Την δεύτερη θέση πήρε ο Σαρρής οδηγός από την Κρήτη με χρόνο 57.559.

Στην τρίτη θέση ο Μιχάλης Σπηλιώτης με χρόνο 57.714 και την πρώτη σειρά στην σχάρα της εκκίνησης έκλεισε ο Νικητής του περασμένου αγώνα των Μεγάρων Κώστας Φωτιάδης με χρόνο 57.884. Οι τέσσερεις πρώτοι ήταν αυτοί που έγραψαν χρόνο κάτω από 58 δευτερόλεπτα.

Στράτος Δεβελέκος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ OPEN

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ POLE – OPEN

Επόμενη κατηγορία η RACING με 8 συμμέτοχες. Ο Γιώργος Κίτσος με ταχύτερο  χρόνο 57.374 κατέκτησε την τρίτη Pole Position της χρονιάς. Ο Αντρέας Λεφέβρ με χρόνο 58.189 στην δεύτερη θέση και ο Αυλωνίτης στην τρίτη θέση με χρόνο 1.01.860 και την πρώτη σειρά έκλεισε ο Ανδρέας Παργινός με χρόνο 1.02.848.

Γιώργος Κίτσος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ RACING

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ POLE – RACING

Συνεχίζοντας κάτω από τον καυτό κρητικό ήλιο η κατηγορία SUPERSPORT έκανε τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά με ταχύτερο γύρο από τον Σάκη Σινιώρη με χρόνο 54.017 που κέρδισε και την δεύτερη Pole position της χρονιάς . Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος με χρόνο 54.201 στην δεύτερη θέση με τρίτο τον Σωτήρη Μπεγνή με χρόνο 55.126 και τον Αλεξ Παπαγεωργίου να κλείνει την πρώτη σειρά εκκίνησης με χρόνο 55.174.

Ο Σταυρός Τριντής είχε μια πτώση από High Siding με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί χέρι αρκετά ώστε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο του Ηρακλείου και να χειρουργηθεί για να αποκατασταθεί ο κομμένος τρικέφαλος  και να μπει γύψος στο χέρι του. Την επομένη μέρα πείρε εξιτήριο και τον είδαμε στο καράβι της επιστροφής όρθιο και κεφάτο να μας περιγράφει τι έγινε. Μπορεί να έχασε τον αγώνα αλλά όχι το κέφι του και το πάθος του για τους αγώνες. Του ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και να τον δούμε πάλι γρήγορα στην πίστα.

Σάκης Σινιώρης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPERSPORT

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ POLE – SUPERSPORT

Τελευταία κατηγορία αυτήν των SUPERSTOCK 1000 και τον Κώστα Κοντομάρο να κάνει τον ταχύτερο γύρο με 54.031 κερδίζοντας έτσι την τρίτη Pole Position της χρονιάς.

Ο Λευτέρης Πίπος με μικρή διαφορά και χρόνο 55.145 στην δεύτερη θέση και τρίτος ο Άρης Γκιζίνος με χρόνο 55.244. Ο Γιώργος Μαρκεσίνης  συμπλήρωσε την πρώτη σειρά εκκίνησης με χρόνο 55.350.

Κώστας Κοντομάρος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPERSTOCK

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ POLE – SUPERSTOCK

Ηταν μια δύσκολη μέρα που οδηγοί και μηχανές δοκιμάστηκαν κάτω από την φοβερή ζέστη προμηνύοντας έτσι τον αγώνα της επόμενης μέρας πολύ δύσκολο και με τις καιρικές συνθήκες να παίζουν καθοριστικό ρόλο για τα αποτελέσματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ –>

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ !

Ρεπορτάζ : Γιώργος Φιωτάκης – Φωτογραφίες : Σπύρος Φιωτάκης © BikerSpirit Magazine

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events