29 March 2024
MV AgustaΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η MV AGUSTA RIVALE 800 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου  –  Η Rivale 800 θέτει νέα δεδομένα στον σχεδιασμό, την τεχνολογία και στην οδηγική απόλαυση. Συναισθήματα, αισθήσεις, ασφάλεια και επιδόσεις συνδυάζονται στο νέο μοντέλο Rivale 800 με απόλυτη αρμονία. Το αποτέλεσμα: αμέτρητες στιγμές, ατελείωτου ενθουσιασμού!

4MC8353

Ο τρικύλινδρος κινητήρας των 800cc αποδίδει 125hp, ο πιο ισχυρός κινητήρας στην κατηγορία του, ενώ παράλληλα μπορεί να καυχιέται για την γραμμική απόδοση της ισχύς του. Από την τεχνογνωσία των MotoGP προέρχονται πολλές τεχνικές λύσεις όπως o αντίστροφα περιστρεφόμενος στρόφαλος ή το συνολικό βάρος των 52kg και καθιστά τον κινητήρα της Rivale τον ποιο προηγμένο σε παραγωγή κινητήρα 800cc, ειδικά σχεδιασμένο για να συνεργαστεί αρμονικά με το πλαίσιο της Rivale.

4MC8384

Η μοτοσυκλέτα είναι εφοδιασμένη με το σύστημα EAS (Electronically Assisted Shift) το οποίο επιτρέπει πολύ γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, ενώ ο ειδικά σχεδιασμένος πίνακας οργάνων με οθόνη υγρών κρυστάλλων είναι μελετημένος ώστε να διαβάζονται εύκολα όλες οι ενδείξεις και να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη καθώς και πλήρη έλεγχο στις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις.

AC1_6912

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) συντονίζει το νέο, 4ης γενιάς σύστημα χαρτογράφησης, ενώ το σύστημα Full Ride By Wire και το προηγμένο οκτώ επιπέδων traction control, επιτρέπουν στον αναβάτη της μοτοσυκλέτας να προσαρμόζει ανάλογα με τις ανάγκες του την ισχύ και την ροπή του κινητήρα, τον κόφτη στροφών, αλλά και την ευαισθησία στο γκάζι και τα φρένα.

4MC8423

Η σχεδίαση του πλαισίου ακολουθεί την παράδοση της MV Agusta. Το εμπρός τμήμα να είναι χωροδικτύωμα από χαλύβδινους σωλήνες, το μεσαίο τμήμα είναι χυτό αλουμινένιο και η μοναδική σχεδίαση ολοκληρώνεται με το υπέροχο μονόμπρατσο ψαλίδι.

4MC8508

Η Rivale 800 EAS αναμένεται στην Ελλάδα στο τέλος Νοεμβρίου και η τιμή της θα είναι € 13.990,00

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events