29 March 2024
MV AgustaΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝέα της Αγοράς

Η MV AGUSTA ΣΤΗΝ “MOTO ΕΥΘΥΜΙΟΥ”

Αθήνα, 19 Ιουλίου 2013 –  Στα πλαίσια της ανάπτυξης του δικτύου της, όσον αφορά την MV Agusta, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. ξεχώρισε αμέσως τη δυναμική παρουσία στο χώρο, της επιχείρησης του Βασίλη Ευθυμίου.

4CM8819@

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει ο ίδιος από τη μακρόχρονη συμμετοχή του στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας με μοτοσυκλέτες MV Agusta,  η τεχνική κατάρτιση, ο άρτιος εξοπλισμός, η γνώση του εκπαιδευμένου προσωπικού και το τελευταίας γενιάς σύστημα διάγνωσης του εργοστασίου MV Agusta, που διαθέτει η επιχείρησή του, κάνουν την συμφωνία για συνεργασία να είναι μια απροβλημάτιστη επιλογή.

Με την αναγγελία της νέας συνεργασίας, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. γνωστοποιεί ότι θα παρέχει πλήρη στήριξη στη “ΜΟΤΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ” για την καλύτερη προώθηση των ειδών του Ιταλικού εργοστασίου, είτε αυτή αφορά στην παρουσίαση και πώληση της πλήρους γκάμας των μοτοσυκλετών MV Agusta, είτε στην συντήρησή τους, είτε στη κάλυψη ανταλλακτικών και αξεσουάρ, τομείς στους οποίους η επιχείρηση έχει ήδη καταξιωμένη εμπειρία.

4CM9070@

Το κατάστημα βρίσκεται σε ιδανικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση και με ανθρώπους που έχουν διάθεση και γνώση να εξυπηρετήσουν τους λάτρεις της Ιταλικής φίρμας, σε έναν χώρο οργανωμένο και τακτοποιημένο, με φόντο φυσικά, τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες MV Agusta του Βασίλη Ευθυμίου.

Στοιχεία Επιχείρησης:
“ΜΟΤΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ” Βασίλης Ευθυμίου
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 55 Ν. Κόσμος 11636
Τηλ: 210 922 45 43
e-mail: info@efthimiou-moto.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events